Тайните на цифровата фотография

(0 мнения)
-10%

Автор: Скот Келби

19.99 лв. 17.99 лв.
изчерпана

Анотация

Това е книга за практиката – кой бутон да натиснете, коя настройка да ползвате и кога. Разкривайки над 200 ревниво пазени тайни на занаята, тази книга ви дава възможност да снимате много по-добре изглеждащи, по-живописни и по-професионални фотографии

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Тайните на Цифровата фотография
Техники за правене на професионални снимки

 

Скот Келби - човекът, който промени завинаги „цифровата тъмна стаичка” със своята основополагаща, бестселърна книга The Photoshop Book for Digital Photographers [Цифрова фотография с Photoshop CS от СофтПрес, 2005], сега подхваща най-важната страна на цифровата фотография - как да се направят снимки с професионално качество, ползвайки методите и триковете на най-добрите професионални цифрови фотографи (а това е по-лесно, отколкото си мислите).

 

 Ето как Скот описва брилянтния подход на тази книга: “Представете си, че с вас сме на снимки сред природата и вие се обръщате към мен и казвате: „Хей, Скот, искам да направя снимка, в коят о ето това цвете да е на фокус, а фонът да е размит. Как да направя това?” Аз няма да ви изнеса лекция по фотография. В реалния живот ще ви кажа „Сложи вариообектив, постави диафрагмата на f/2.8, фокусирай върху цветето и щракни.” Ето така работи тази книга. Вие и аз сме на фотосесия сред природата и аз ви отговарям, като ви давам съвети и споделям техниките, които съм научил от най-добрите професионалисти. Така бих говорил лично на приятел – без технически обяснения и специална терминология.”

Това не е теоретична книга, пълна с объркващи понятия и детайлизирани концепции. Това е книга за практиката – кой бутон да натиснете, коя настройка да ползвате и кога. Разкривайки над 200 ревниво пазени „тайни на занаята”, тази книга ви дава възможност да снимате много по-добре изглеждащи, по-резки, по-живописни и по-професионални фотографии.

Всяка страница разглежда една тема, която подобрява качеството на вашите снимки. При всяко прелистване на нова страница, вие научавате още една професионална настройка, средство или трик за превръщане на вашите фотографии от любителски в изображения с галерийно качество. Ако сте отегчени от своите снимки, които изглеждат «просто добре» и сте уморени от разглеждане на фотографски списания и неизбежните въпроси «Защо моите снимки не изглеждат като тези?», това е книгата за вас.

 

Скот Келби е един от най-добре продаваните автори на книги с компютърна тематика, главен редактор на списание Photoshop User, президент на Националната асоциация на професионалистите, работещи с Photoshop (NAPP) и главен редактор на списание Nikon Software User. Той е един от водещите на популярното седмично видеошоу Adobe Photoshop TV. Скот е автор на бестселърите Photoshop Down & Dirty Tricks и The Photoshop Book for Digital Photographers [Цифрова фотография с Photoshop CS от СофтПрес, 2005], както и редактор на поредицата Killer Tips на издателство New Riders.

 

 

-10 % Тайните на цифровата фотография Скот Келби 19.99 лв. 17.99 лв. изчерпана


-10 % Тайните на цифровата фотография Скот Келби 19.99 лв. 17.99 лв. изчерпана
-10 % Тайните на цифровата фотография Скот Келби 19.99 лв. 17.99 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Скот Келби 34.20 лв. 38.00 лв.
-10 % Изчерпан продукт Скот Келби 34.20 лв. 38.00 лв.