Обучение на кучето

(0 мнения)
-10%
9.99 лв. 8.99 лв.
изчерпана

Анотация

В ръцете си държите книга, която представя революционен подход в обучението на кученца! Известната авторка Шарлот Шварц е успяла на базата на ключови принципи в развитието на кучето да създаде курс, приложим върху всяко малко кутре.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Обучение на кучето
Ръководство за собственици на кучета седмица по седмица

 

В ръцете си държите книга, която представя революционен подход в обучението на кученца! Известната авторка Шарлот Шварц е успяла на базата на ключови принципи в развитието на кучето да създаде курс, приложим върху всяко малко кутре. Всички треньори и специалисти по поведения са съгласни, че първите осем седмици от живота на кучето са най-важните за обучението и оформянето на поведението му и неговия потенциал за подчинение. Обучение на кучето дава на всеки начинаещ собственик ценен и уникален подход – домашна програма, описана внимателно и подробно.

На базата на своя над 40-годишен опит в обучението на кучета, Шарлот Шварц разкрива на начинаещите собственици тайните на успешното обучение на хигиенни навици и подчинение. Използвайки позитивни техники, авторката описва нейните методи за придобиване на навици, мотивация на малкото куче (обучение с храна), тестове на личността, основни команди за подчинение и някои забавни номера. Обучение на кучето предоставя на собствениците лесна за следване последователност, седмица по седмица, като демонстрира всички поведения, на които те искат да научат своя домашен любимец – все едно са на платен тренировъчен курс.

Лесна за четене, забавна и изградена на основата на изпробвани и доказани методи, в тази книга има над 130 цветни илюстрации, на повечето от които са заснети кутрета, успешно обучени от самата авторка. Независимо дали това е вашето първо или стотно куче, настоящото ръководство е безценен източник за обучението на новия ви другар.

-10 % Обучение на кучето Шарлот Шварц 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана


-10 % Обучение на кучето Шарлот Шварц 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана
-10 % Обучение на кучето Шарлот Шварц 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана