Word 2000 Step by Step

(0 мнения)
-10%
9.50 лв. 8.55 лв.
изчерпана

Анотация

Учебен комплект на Microsoft: (учебник + бърз справочник + CD-ROM) Microsoft Word 2000 Стъпка по Стъпка е най-лесният и бърз начин да овладеете и използвате възможностите на най-мощната програма за обработка на документи.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Учебен комплект на Microsoft: (учебник + бърз справочник + CD-ROM) 

Внимание! Всички упражнения, илюстрации и мултимедийни филми са на български език!

Този учебен комплект е изграден върху уникалната, насочена към успеха, система за обучение на Microsoft, гарантираща 100% усвояване на материала. Професионалните преподаватели на Microsoft чрез ясни и целенасочени уроци ви поставят в реална работна среда. Комбинацията от учебник, мултимедийно обучение на български език и тестове за самостоятелна работа ви обучават за броени часове как най-добре да използвате огромния потенциал на Excel 2000.

Microsoft Word 2000 Стъпка по Стъпка е най-лесният и бърз начин да овладеете и използвате възможностите на най-мощната програма за обработка на документи

 

С помощта на тази книга и Microsoft Word 2000 ще научите как да:

·         Започнете работа с Word 2000 – да  научете как да отваряте менютата на Word и използвате бутоните от лентата с инструменти, за да улесните работата си; копирате, премествате и форматирате текст; сменяте шрифтове, размери и ефекти на шрифтове, добавяте рамки, отбелязвате с точкисъздавате точкувани ил и номерирани списъци, добавяте картинки и осветявате текста – всичко това с натискане на няколко бутона от лентата с инструменти!

·         Усъвършенствайте уменията си за редактиране –  да подобреите организацията и дизайна на вашите документи; автоматизирайте изпълнението на задачите, използвайки специалните функции; прилагайте теми и създавайте стилове, за да промените външния вид на отделни части от документа си; използвате шаблони и електронни формуляри, за да рационализирате и стандартизирате работата си.

·         Придобийете професионални похвати за редактиране –  да проследявайте поправките в документ; добавяйте и редактирайте коментари; записвайте и сравнявайте версии; прилагайте защита на документите си чрез пароли; използвайте изглед Outline и главни (мастер) документи, за да подобрите организацията на документите си; създавайте циркулярни писма и пощенски пликове с помощта на функцията за сливане на документи; оформяйте цялостен новинарски бюлетин.

·         Използвайте средствата за работа с Web Интернет – да проектирайте и публикувайте опростени и професионално изглеждащи Web страници; записвайте и редактирайте документи в HTML формат; вмъквайте данни в Web страница.

-10 % Word 2000 Step by Step 9.50 лв. 8.55 лв. изчерпана
-10 % Word 2000 Step by Step 9.50 лв. 8.55 лв. изчерпана
-10 % Word 2000 Step by Step 9.50 лв. 8.55 лв. изчерпана