Събуди силата в себе си! - Сензационна програма за усвояване на живата енергия

(0 мнения)
-10%
9.99 лв. 8.99 лв.
изчерпана

Анотация

Когато усвоите програмата, описана в книгата, вие ще се сдобиете с нови способности: ще се научите да лекувате себе си и другите; да виждате миналото и бъдещето; да разпознавате лъжата; да получавате пълна информация за даден човек или предмет.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Събуди силата в себе си!

 Сензационна програма за усвояване на живата енергия

 

  • Как да се лекувате и предпазвате от болести
  • Как да влияете на хората и предметите
  • Как да виждате бъдещето и да управлявате съдбата си

 

Каква е силата, която притежават всички екстрасенси, лечители, чародеи и врачки? Възможно ли е да бъде овладяна? Как точно може да стане това? Книгата, която държите в ръцете си, дава отговор на всички тези въпроси.

 

Когато усвоите програмата, описана в нея, вие ще се сдобиете с нови способности:

  • ще се научите да лекувате себе си и другите;
  • да виждате миналото и бъдещето;
  • да разпознавате лъжата;
  • да получавате пълна информация за даден човек или предмет;
  • да зареждате с късмет всяко свое начинание.

 

И не само това!

Ще научите още как да усещате биоенергийните полета, да си взаимодействате с тях и да ги променяте.

Ще заемате с лекота позицията на наблюдател, която е жизненонеобходима както за постигане на успех в работата с тази книга, така и в ежедневието ви.

Ще узнаете как да настройвате сетивните си органи за възприемане на информационно-енергийните полета и ще овладеете реалните инструменти за управление на биоенергията.

 

Всичко това е напълно постижимо! Държите в ръцете си практическо пособие, където подробно е описана система от лесни за изпълнение тренировки, в резултат на които ще пробудите в себе си необикновени способности.

 

За автора: Сергей Розов е един от най-опитните и авторитетни изследователи на биоенергията в Русия, ръководител е на центъра по Аналитична психология и педагогока «Биосъзнание», талантлив педагог, автор на открития в областта на човешкото съзнание. Неговата програма за усвояване на живата енергия  се практикува над 30 години от хиляди негови последователи и дава впечатляващи резултати.

 

-10 % Събуди силата в себе си! - Сензационна програма за усвояване на живата енергия Сергей Розов 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана


-10 % Събуди силата в себе си! - Сензационна програма за усвояване на живата енергия Сергей Розов 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана
-10 % Събуди силата в себе си! - Сензационна програма за усвояване на живата енергия Сергей Розов 9.99 лв. 8.99 лв. изчерпана