Необичайно полезна книга за Web

(0 мнения)
-10%

Автор: Джун Коен

20.00 лв. 18.00 лв.
изчерпана

Анотация

10 стъпки към успеха на уеб сайт; 50 начина за увеличаване на трафика; 17 начина за увеличаване на скоростта на сайта; 20 начина да повишите рейтинга си в машините за търсене; 10 лесни начина да подобрите използваемостта на сайта си и много други.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

Необичайно
полезна
книга за Web

Всичко, което сме научили за успеха на уеб сайтовете!

10 стъпки към успеха на уеб сайт

50 начина за увеличаване на трафика

17 начина за увеличаване на скоростта на сайта

20 начина да повишите рейтинга си в машините за търсене

10 лесни начина да подобрите използваемостта на сайта си

8 често срещани грешки и тяхното отстраняване

Джун Коен

Какво е толкова необичайно полезно?

2 книги в една
Погледни в страничните ленти и списъци, за да прочетеш съвети и техники, които можеш да използваш веднага. Или проследи основния текст за подробна дискусия на всичко, което трябва да знаеш за планирането, дизайна и поддръжката на своя уеб сайт.

Работни страници “направи си сам”
20-те работни страници ти помагат в съществени задачи като увеличаване на трафика, подобряване на скоростта на сайта, писане на продуктов план и правенето на междуплатформено съвместим сайт.

Информация за привилегировани
25-те специални урока от “бойното поле” ти показват как сайтове като MSN.com и BabyCenter.com се справят с всекидневните предизвикателства, като именуване на разделите на сайта и изпращане на ефикасни писма.

Съвети от водещи експерти
Повече от 50 експерта – от бащата на рекламния банер до основателя на BlackPlanet.com – открито споделят уроците, които са научили – от печеленето на пари до разговарянето с инженери.

Обяснения на разбираем език
Последователните инструкции, които обхващат всичко – от придобиването на име на домейн до подготовка на изображения за уеб пространството – са написани на разбираем за всички език.

Джун Коен е бивш вицепрезидент на HotWired.com, сайт, създаден от списание Wired през 1994 г. и пионер в уеб пространството. Основала е и Webmonkey.com – обичан сайт за уеб разработчици. Журналист по образование, тя предоставя девет години уеб опит и 50 интервюта с други уеб експерти за тази необикновено полезна книга за уеб.

Хей, ти!

Спри да разглеждаш задната корица и отвори книгата.

Защо? Защото най-добрият начин наистина да разбереш колко необичайно полезна е тя, е да се разровиш в препълнените и страници и сам да видиш колко много предлага.

“Това звучи като чудесна идея за уеб компания, но не виждам как очакваш да губи пари.”

-10 % Необичайно полезна книга за Web Джун Коен 20.00 лв. 18.00 лв. изчерпана


-10 % Необичайно полезна книга за Web Джун Коен 20.00 лв. 18.00 лв. изчерпана
-10 % Необичайно полезна книга за Web Джун Коен 20.00 лв. 18.00 лв. изчерпана