Проектиране на бази от данни

(0 мнения)
-10%
25.00 лв. 22.50 лв.
изчерпана

Анотация

Практическо ръководство за дизайн на релационни бази от данни.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

Проектиране на
БАЗИ ОТ ДАННИ

Лицензиран превод на Database Design for Mere Mortals,

Second Edition

Световен бестселър

Практическо ръководство за дизайн на релационни бази от данни

Софтуерно независим подход!

Без значение какъв софтуер използвате за създаване на приложения за бази от данни, тази книга ви спестява време, пари и часове неприятности — още преди да напишете дори един ред програмен код!

Доброто проектиране на базите от данни може да спести много от времето за разработка и да гарантира функционалност и надеждност. Това директно, софтуерно независимо ръководство за основните принципи на проектирането на релационни БД ви предлага отлична методология за дизайн на перфектно функциониращи бази от данни.

Ръководството е придружено от компактдиск с диаграми на прости бази от данни, насоки за проектиране, бланки за документиране и примери от процеса на проектиране на бази от данни.

Тази книга ви предоставя знанията и инструментите, необходими за създаването на ефективни релационни бази от данни.

Майкъл Х. Ернандес работи за Microsoft като програмен мениджър на екипа за инструменти за разработка от групата Visual Studio .NET и е ветеран в разработката на релационни бази от данни, с повече от четиринадесет години опит. Бил е главен инструктор в организации като AppDev Training Co., Focal Pint, Inc. и Deep Training и е един от първите 200 инструктори по .NET, оторизирани от Microsoft. Майк редовно участва в конференции и е съавтор на SQL Queries for Mere Mortals.

Отзиви за Проектиране на бази от данни, второ издание

“Ако ми бяхте казали, че Майк Ернандес може да подобри първото издание на Проектиране на бази от данни, нямаше да ви повярвам. Но той го е направил! Второто издание е допълнено с повече примери от реалния живот, подробни обяснения и дори включва компактдиск за проектиране на бази от данни! Това е задължително четиво за всеки, който има дори малка връзка с проектирането на релационни бази от данни, от отделните потребители, на които от време на време се налага да създадат някой полезен инструмент на работа, до професионалистите, които искат да опреснят основните си знания. Казано просто, прочетете тази книга!”
– Мат Гриър,
Разработка на процеса на контрол, Dow Chemical Company

“Майк винаги е имал способността да взима най-сложните теми и да ги разделя и обяснява така, че всеки да може да ги разбере.”
– Джон Вискас,
президент на Viescas Consulting, Inc.,
автор на Running Microsoft Access 2000
и съавтор на SQL Queries for Mere Mortals.

“Независимо дали трябва да научите основите на релационните бази от данни, проектирането на бази от данни, да разберете терминологията им или да научите най-добрите начини за реализирането на релационна база от данни, второто издание на Проектиране на бази от данни е незаменима книга, до която ще се допитвате често.”
– Пол Корнел,
редактор на сайтове в MSDN Office Developer Center

“Това добро, ясно четиво съдържа впечатляващо количество разсъждения, които ви учат как да мислите правилно.”
– Малкълм К. Рубел,
Performance Dynamics Associates

“Най-важното, което прави Проектиране на бази от данни, второ издание, е да ви помогне да проектирате база от данни правилно!”
– Мат Нън,
продуктов мениджър на SQL Server, Microsoft Corporation

-10 % Проектиране на бази от данни Майкъл Х. Ернандес 25.00 лв. 22.50 лв. изчерпана


-10 % Проектиране на бази от данни Майкъл Х. Ернандес 25.00 лв. 22.50 лв. изчерпана
-10 % Проектиране на бази от данни Майкъл Х. Ернандес 25.00 лв. 22.50 лв. изчерпана