Компютърна енциклопедия, Част 2

(0 мнения)
-10%

Автор: Скот Мюлер

20.00 лв. 18.00 лв.
изчерпана

Анотация

Книгата е за всички, които ще избират, инсталират, конфигурират, поддържат и ремонтират компютърни системи, използвани от тях или техните фирми.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

“ Тази книга ви дава най-актуалната информация в областта на компютърните технологии и е авторитетен настолен справочник, с който непременно трябва да разполагате.”

Гордън Мау, главен редактор на списание Maximum PC

Компютърна енциклопедия е стандартът в справочниците за PC хардуер и се използва от огромен брой PC професионалисти и любители по цял свят. В това най-ново 14-то издание легендарният автор Скот Мюлер е добавил най-актуална информация за последните компютърни технологии. Задълбочено и балансирано са разгледани всички ключови PC компоненти: процесори, дъни платки, памети, BIOS, IDE и SCSI интерфейси, дискови, оптични устройства и устройства със сменяеми носители, видео и аудио хардуер, USB, FireWire, свързване към Internet, локални мрежи, захранващи блокове и дори PC кутии. Книгата съдържа още подробен индекс за бърза диагностика на над 250 хардуерни проблема и изчерпателен технически речник.

Компютърна енциклопедия е написана за хора, които ще избират, инсталират, конфигурират, поддържат и ремонтират компютърни системи, използвани от тях или техните фирми. За да правите всичко успешно, ви е необходимо познание, много по-високо от това на средния потребител. Тук ще достигнете това ниво на познание.

Обобщено съдържание на втора част:

 •  
  • Интерфейсът IDE
  • Интерфейсът SCSI
  • Принцип на магнитното запаметяване
  • Харддискови устройства
  • Флопидискови устройства
  • Устройства със сменяеми носители с висок капацитет
  • Оптични запаметяващи устройства
  • Инсталиране и конфигуриране на физически устройства
  • Видео хардуер
  • Аудио хардуер
  • Входно-изходни интерфейси от сериен и паралелен, до IEEЕ-1394 и USB
  • Входни устройства

Скот Мюлер е най-уважаваният и авторитетен хардуерен експерт в индустрията. В своите семинари по поддръжка и ъпгрейд на РС системи е обучил хиляди компютърни професионалисти и любители. От неговата Компютърна енциклопедия вече са продадени над 2,2 милиона копия. Това го превръща в най-четения автор на литература за компютърен хардуер в цял свят, а книгата му – в класика. Скот е водил семинари по всички краища на света и е обучил хиляди технически лица по поддръжка на персонални компютри – в САЩ, Канада, Австралия и Европа. Негови статии се появяват в най-реномираните издания на компютърна тематика. Той е чест гост в различни телевизионни и радио програми.

www.upgradingandrepairingpcs.com

Останете на гребена на вълната при непрекъснато развиващите се хардуерни технологии! Web сайтът на Скот ви помага да се информирате за всички нови технологии и стандарти, като включва и видеоклипове, които можете да си свалите във формат за Windows Media Player. На сайта ще намерите и PDF файлове заедно с куп други материали. Ще ви заинтригуват и статиите, появяващи се всеки месец.

-10 % Компютърна енциклопедия, Част 2 Скот Мюлер 20.00 лв. 18.00 лв. изчерпана


-10 % Компютърна енциклопедия, Част 2 Скот Мюлер 20.00 лв. 18.00 лв. изчерпана
-10 % Компютърна енциклопедия, Част 2 Скот Мюлер 20.00 лв. 18.00 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Скот Мюлер 22.50 лв. 25.00 лв.
-10 % Изчерпан продукт Скот Мюлер 18.00 лв. 20.00 лв.