Градът не забравя

(0 мнения)
-10%
19.99 лв. 17.99 лв.

Анотация

Богдан Русев представя завършващия роман от трилогията за Бързаков и Филипова. Този път заплетения случай се развива в София, а залогът — повече от сериозен: животът на необикновената психоложка Агнес Филипова.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

В тази трета и завършваща част от нашумялата поредица гениалната д-р Филипова и Бързаков най-сетне са решили да бъдат заедно, каквото и да им струва това. Както обикновено, разследващите детективи са любители, но пък заедно разкриват повече случаи от професионалистите. Полицията в Пловдив има все по-голямо доверие на двама им, Бързаков си намира ново призвание, а животът като че ли прави завой в щастлива посока към безоблачно бъдеще...
Един ден Агнес Филипова изчезва. Като че ли без следа. След първоначалния шок, отчаянието си и безсилието на полицията Бързаков решава да действа сам, да впрегне острия си ум и да проследи троха по троха всички подсказки, за да разкрие не само местонахождението на своята любима, но и тайна на повече от 20 години.
Впуснете се във финалното приключение от поредицата, което започва от Пловдив, но води до София и разкрива сенчестите истини не само за силните на деня, но и за миналото на двамата главни герои, както и за техните семейства. Богдан Русев е приготвил изненада за своите читатели, които ще се зарадват да срещнат познати герои от друга негова поредица — хора, на които Бързаков ще се научи да има доверие и от които ще потърси помощ.

-10 % Градът не забравя Богдан Русев 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата
Богдан Русев e писател с повече от 15 романа и сборници с разкази, автор е на повече от 30 книги-игри и е преводач на десетки класически и съвременни произведения от най-популярните британски и американски автори. „Вечен град“, „Град под обсада“ и „Градът не забравя“ са романите от криминалната му трилогия „Разследванията на Филипова и Бързаков“.

-10 % Градът не забравя Богдан Русев 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата
-10 % Градът не забравя Богдан Русев 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Вечен град Богдан Русев 16.19 лв. 17.99 лв.
-10 % Град под обсада Богдан Русев 17.09 лв. 18.99 лв.