Щастие за начинаещи

(1 мнение)
-10%
22.00 лв. 19.80 лв.

Анотация

Щастието започва отвътре и Катрин Сентър е тук, за да ни го напомни. „Щастие за начинаещи“ е история за силата да се изправим срещу онова, което ни плаши, и да отгърнем нова страница в живота си, въоръжени с убеждението, че колкото повече търсим радостта, толкова по-често ще я откриваме. Безспорният талант на Катрин Сентър да създава пълнокръвни герои и да поднася с усмивка, хумор и лекота теми, които вълнуват дълбоко, превръща романа в една от онези специални книги, които всеки романтичен читател би подарил на приятел.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

ПОНЯКОГА ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА ОТКРИЕШ СЕБЕ СИ Е ДА СЕ ИЗГУБИШ НАПЪЛНО. 

Хелън Карпентър има нужда от промяна. Наскоро разведена, от месеци тя е оставила живота просто да минава покрай нея. И е толкова отчаяна, че когато по-малкият й брат Дънкан я убеждава да се запише на курс по оцеляване, решава, че предизвикателството е точната рецепта за ново начало.
Дивите планини на Уайоминг са перфектното място да преоткрие силата, която със сигурност се таи някъде дълбоко в нея, нали? Уви, оказва се, че Хелън за пореден път греши. Курсът не е това, което е очаквала. Нито компанията от весели студентчета, нито раните по ходилата от дългите преходи, нито летните бури или ревът на лосове през нощта — Хелън не е искала нищо подобно. Още по-малко е искала най-добрият приятел на дразнещия й брат — още по-дразнещият Джейк, да се окаже част от абсолютно същия курс, за да я дразни, да я засрамва и… да я целуне.
Но понякога онова, което не искаш, се оказва точно това, от което имаш нужда.
Освежаващо забавен, дълбоко откровен и завладяващо романтичен, „Щастие за начинаещи“ докосва читателя с топлината на подадена ръка и го учи, че колкото по-отворени са очите ни за щастието в света, толкова по-лесно е да го открием. Дори ако сме напълно начинаещи.

 

Kaтрин Сентър е бестселър автор на единайсет книги и е сравнявана с Джейн Остин и Нора Ефрон. Романите й са включени в десетки списъци с топ заглавия — от препоръките на Audible, BookBub и Book of the Month, до класациите на Goodreads и Amazon. Катрин живее в родния си град Хюстън, Тексас, със своя съпруг, две почти пораснали деца и пухкаво, но безстрашно куче. „Щастие за начинаещи“ е третият й роман с логото на „Софтпрес“ след „Сърцето не изгаря при пожар“ и „Какво си пожелаваш“.

-10 % Щастие за начинаещи Катрин Сентър 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата
Kaтрин Сентър пише първия си роман в шести клас (фен фикшън за „Дюран Дюран“) и оттогава мечтае да е писател. Днес е бестселър автор на осем книги и е сравнявана с Джейн Остин и Нора Ефрон. „Щастие за начинаещи“ е третият й роман с логото на „Софтпрес“ след „Какво си пожелаваш“ и „Сърцето не изгаря при пожар“.

-10 % Щастие за начинаещи Катрин Сентър 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата
-10 % Щастие за начинаещи Катрин Сентър 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата
MVM Рейтинг
Книгата е чудесна, но за съжаление е преведена и издадена на български още през далечната 2015 г. Толкова ли не можахте да подберете нещо ново, ами ни пробутвате преиздание и дори не си правите труда да уточните това. Не ми е до 22-та лева, но ненавиждам подобни дребни тарикатски номера!

Книги от същия автор

-10 % Сърцето не изгаря при пожар Катрин Сентър 17.09 лв. 18.99 лв.
-10 % Какво си пожелаваш Катрин Сентър 19.80 лв. 22.00 лв.