Шах и мат

(0 мнения)
-10%
22.00 лв. 19.80 лв.

Анотация

Най-чаканата тийн книга е тук и шахматът е по-пристрастяващ от всякога! Остроумен, забавен и неустоимо романтичен – новият роман от авторката на „Хипотеза за любов“ е задължителен за всички почитатели на рокадите и книгите! Али Хейзълууд изправя своите герои един срещу друг от двете страни на дъската, за да докаже, че макар понякога животът да прилича на партия шах, победата не е в това да матираш любовта, а да тръгнеш ръка за ръка.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Али Хейзълууд е гросмайсторът на романтичните книги. „Шах и мат е толкова възхитително забавен роман, че още преди да сте направили първия си ход, Хейзълууд ще отмъкне офицера ви, ще се промъкне през защитата и ще матира сърцето ви!
Ашли Постън

Малори Грийнлийф е приключила с шаха. След като преди четири години любимият спорт води до катастрофа в семейството й, днес единствените ходове, които Малори прави, са в реалността – предвижва се по черните полета между грижите за болната си майка, споровете с двете си по-малки сестри и работата в автосервиза, която гарантира оцеляването им. Докато приятелката й не я убеждава да се включи в един последен турнир по шах. За всеобщо изумление никому неизвестната госпожица Грийнлийф побеждава Нолан Сойер – всеизвестния Цареубиец, любимото лошо момче в света на шаха и настоящ световен шампион.
Загубата на Нолан шокира всички, но още по-странно е желанието му отново да се изправи срещу Малори. Що за гамбит играе той? Най-умното решение за Малори би било да се откаже, но победата й отваря вратите към неочакван източник на приходи, от които отчаяно се нуждае… Може да приеме шаха просто като работа, самоубеждава се тя, и не е нужно семейството й да знае. Но докато се изкачва в ранглистата, Малори постепенно разбира, че играта не е само на дъската, че няма как да се скрие от светлината на прожекторите, а конкуренцията може да е жестока. И нечовешки привлекателна…

В изключителния си тийн дебют бестселър авторката на New York Times Али Хейзълууд създава история, изтъкана от интелект, хумор и неочаквани обрати, достойни за партия шах от най-високо ниво.

-10 % Шах и мат Али Хейзълууд 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата
Али Хейзълууд е автор на бестселъра на New York Times „Хипотеза за любов“, както и на научни статии за човешкия мозък, в които няма любовни сцени и краят невинаги е щастлив. Родена е в Италия, но е живяла в Германия и Япония, преди да се премести в САЩ, за да завърши докторантура по невронауки. Когато не е на работа, Али тича за здраве, хапва миникексчета на клечка или гледа научнофантастични филми с два на брой четирикраки мъркащи господари (и не толкова мъркащия си съпруг).

-10 % Шах и мат Али Хейзълууд 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата
-10 % Шах и мат Али Хейзълууд 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата