Нощта преди Коледа

(0 мнения)
-10%
25.00 лв. 22.50 лв.

Анотация

Една класическа коледна история оживява с вълшебните илюстрации на Крис Дън! „Нощта преди Коледа“ в адаптация от Стив Ричардсън и с великолепния превод на Любомир Николов е модерен прочит на една от най-обичаните истории, пресъздаващи магията на коледното чудо!
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

В коледната нощ заспаха майки, татковци, деца,
даже мишките се свряха в топлите си легълца.
А чорапи, закачени до камината на пост,
взират се в нощта студена – чакат приказния гост. 

Класическите стихове на „Нощта преди Коледа“ разказват нова приказна история в тази изящно илюстрирана книга, в която главен герой е зайчето Пейсли, а Дядо Коледа е в образа на усмихнат бял мечок. Защото в нощта преди Коледа всичко е възможно. Време е за чудеса.

-10 % Нощта преди Коледа Стив Ричардсън 25.00 лв. 22.50 лв. добави в кошницата
Стив Ричардсън е писател от Албъкърки, Ню Мексико, носител на три литературни награди. Той е автор на „Лавандуловосиньо“ и „Феите от гората Галти”, илюстрирани от Лари Макдауъл; „Планината на Били“, илюстрирана от Хърб Ленард; „Невероятното приключение на Александър Траут“, илюстрирана от Мари Бешорнър; и „Канландия“, илюстрирана от Фиона Сансъм. „Канландия“ печели наградата за авторски постижения „Пинакъл Буук“ през 2014 г. и през същата година е обявена за най-добра книга в юношеската фантастика на литературните награди на Ню Мексико и Аризона. „Лавандуловосиньо“ печели наградата „Пинакъл Буук“ за най-добра юношеска фантастика през 2013 г.

-10 % Нощта преди Коледа Стив Ричардсън 25.00 лв. 22.50 лв. добави в кошницата
-10 % Нощта преди Коледа Стив Ричардсън 25.00 лв. 22.50 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Зайчето Пейсли и състезанието за къщичка на дърво Стив Ричардсън 22.50 лв. 25.00 лв.