Убийство на дансинга

(0 мнения)
-10%
17.99 лв. 16.19 лв.

Анотация

Заплетена криминална загадка? Британски хумор? Чаровни герои и завладяваща ретро атмосфера? Да, да, да и да. „Убийство на дансинга“ съдържа всички необходими съставки, за да се превърне в любимо четиво за феновете на класическите детективски истории, в които мистерията е подправена с тънка усмивка и неподправен уют.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Кити Ъндърхей е готова за нов танц със смъртта в четвъртата част от неустоимата крими поредица на Хелена Диксън 

Ноември 1933 г. Сдружението на хотелиерите организира годишната си вечеря в Торки и като примерна внучка Кити Ъндърхей е готова да загърби неприязънта си към подобни събития и да представлява подобаващо своята баба – собственичката на хотел „Делфин”. А и ако трябва да е честна, да прекара вечерта в танци с чаровния капитан Матю Брайънт, не е толкова лоша идея, нали? Уви, краят на танците настъпва още преди втория коктейл „Белини”, когато местният съветник Харолд Евертън пада мъртъв над недопитото си кафе.
Кити и Мат не губят време и се впускат в собствено разследване на причините за смъртта. Двамата вече имат опит с убийствата, но този път всяка следа, по която тръгват, се разтваря във въздуха по-бързо от калиев цианид във вода…

Динамичен, забавен и убийствено пристрастяващ, новият роман от поредицата разследвания на госпожица Кити Ъндърхей е перфектното четиво за любителите на Агата Кристи.

-10 % Убийство на дансинга Хелена Диксън 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата


-10 % Убийство на дансинга Хелена Диксън 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата
-10 % Убийство на дансинга Хелена Диксън 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Убийство в хотел „Делфин“ Хелена Диксън 16.19 лв. 17.99 лв.
-10 % Убийство в Eндърли Хол Хелена Диксън 16.19 лв. 17.99 лв.
-10 % Убийство в театъра Хелена Диксън 16.19 лв. 17.99 лв.