Maya 4 Учебен курс

(0 мнения)
-10%
30.00 лв. 27.00 лв.
изчерпана

Анотация

Maya е една от най-добрите професионални програми за моделиране, анимиране и рендериране на 3D изображения. Тази книга ви превежда от основите на триизмерната графика към практическите познания за създаване на професионално 3D съдържание.

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

Maya 4 – учебен курс

Maya е една от най-добрите професионални програми за моделиране, анимиране и рендериране на 3D изображения. С последната си версия 4, работеща под Windows, MAC OS и Linux, Maya привлича огромен брой привърженици заради мощните си уникални възможности. От филмовата и геймърската индустрия, до рекламнта и архитектурна анимация – програмата се превръща в избор #1 за професионалните творци.

Maya 4 – учебен курс ви превежда от основите на триизмерната графика към практическите познания за създаване на професионално 3D съдържание.

Разгледаните теми включват:

  • Задълбочени обяснения по инструментите и функциите в Maya 4, съответстващи на Maya 4 Complete или Maya Personal Learning Edition;
  • Сравнение между Maya и другите програми за 3D (3ds max and Lightwave);
  • Моделиране с NURBS и полигони; прилагане на материали и текстури, осветяване, частици и динамика, анимация, рендериране и ползване на художествени ефекти;
  • Потребителско съставяне на контекстни marking-менюта и бързи клавиши, които увеличават вашата ефективност.

За авторите:

Джим Ламърс е аниматор, лектор и дистрибутор на Maya. Той основа през 1992 г. компанията Trinity Animation (www.trinity3d.com). С годините тя се развива като световноизвестен източник на 3D софтуер и хардуер. В Trinity Animation Джим създаде 3D анимации за клиенти като Nestle, McDonald's и Butler Manufacturing. Той разработи анимации и за филма Starship Troopers на Sony/Trystar. Предишният писателски опит на Джим включва книгата 3D Studio for Beginners.
Лий Гудинг в момента следва Технология на компютърната графика в университета Purdue. Лий е самоук потребител на Maya, пренесъл уменията си от 3ds max в Maya. Гудинг започна през 2000 година да разработва за Trinity Animation учебни материали за потребители на Maya.

Съдържание на CD

Освен че съдържа всички файлове, необходими за завършването на проектите от тази книга, CD включва филмови файлове, демонстриращи техниките във всяко упражнение от книгата. Следвайте указанията стъпка по стъпка и ще построите сцената на своя Spooky World (Призрачен свят).

"Тази книга предлага обучение с плавно нарастваща сложност и не допуска рязко сблъскване с непознати и трудни функции, което се случва на много потребители на Maya, независимо от техния предишен опит с друг 3D графичен софтуер.
-
Луис Каталди, художник и аниматор на свободна практика от Ню Йорк.

-10 % Maya 4 Учебен курс Джим Ламърс, Лий Гудинг 30.00 лв. 27.00 лв. изчерпана
-10 % Maya 4 Учебен курс Джим Ламърс, Лий Гудинг 30.00 лв. 27.00 лв. изчерпана
-10 % Maya 4 Учебен курс Джим Ламърс, Лий Гудинг 30.00 лв. 27.00 лв. изчерпана