Mъдри приказки за деца и родители – Второ, допълнено издание

(0 мнения)
-10%
7.99 лв. 7.19 лв.

Анотация

Новото издание на любимата „Мъдри приказки“ отново е на пазара, за да омагьоса деца и родители с чудните истории, които Диана Петрова разказва. Допълнено с нови и актуални приказки - отражение на модерното време, в което семействата живеем, тази книга обгръща читателя с топлото одеяло на приказкотерапията.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Приказките на Диана Петрова са широк прозорец, разтворен пред погледа на детето и семейството. Те са едновременно път за спасение, първи житейски уроци и балсам за душата. Поучителни и изпълнени с мъдрост, те отвеждат деца и родители в шарен приказен свят, в който всеки читател или слушател намира своя истина, ново прозрение и много усмивки.

Книгата е чудна възможност отново да се хвърли мост между родител и дете, да се слуша и разговаря, да се споделя пространството, което словото създава и в което думите лекуват ума и тялото на детето, но също и на възрастния.
Весела Банова, психоаналитик, клиничен психолог, доктор по социология

Истински, дълбоки, написани с много любов и топлота, приказките на Диана разхождат децата сред цветните приключения на съвременния свят. Някои от приказките имат изключително силно терапевтично действие.
Теодора Танева, психолог

Приказките са близки до детското светоусещане и най-вече носят поука, което ги прави не само интересни за децата, но и полезни за нас, възрастните, в стремежа ни да предадем опит и познание на детската душа.
Ивелина Стаменова, Фондация „С-Иввена“

Книгата е интересна, вълшебна, топла и добра. Кара и деца, и възрастни да се замислят. И всяка следваща приказка е все по-увличаща!
Ива Бонева, Изпълнителен директор, Център за приобщаващо образование

-10 % Mъдри приказки за деца и родители – Второ, допълнено издание Диана Петрова 7.99 лв. 7.19 лв. добави в кошницата
Финалист в десетия юбилеен конкурс за роман на корпорация „Развитие“ и носител на специална грамота „Бисерче вълшебно 2018“, Диана Петрова пише с еднаква лекота и майсторство както за възрастни, така и за деца. Писателската кариера на Диана започва с първата книга с приказки за осиновени деца в България „Двойната планета“. Следват бестселърите за деца „Мъдри приказки“ и „Приказки за цялото семейство“. „Деветте кръга“ е четвъртият ѝ роман след дебютния „Ана“, с който печели първото място за жена автор в поредицата „Гравитация“ на издателство „Изток-Запад“; „Синестезия“, който попадна в десетката на конкурса „Нов български роман“ на издателство „Сиела“; и „Лилит“, който се изучава като част от задължителната литература в Софийския университет.

-10 % Mъдри приказки за деца и родители – Второ, допълнено издание Диана Петрова 7.99 лв. 7.19 лв. добави в кошницата
-10 % Mъдри приказки за деца и родители – Второ, допълнено издание Диана Петрова 7.99 лв. 7.19 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Приказки за цялото семейство – Второ, допълнено издание Диана Петрова 7.19 лв. 7.99 лв.