Куршумът, който не улучи

(0 мнения)
-10%
22.00 лв. 19.80 лв.

Анотация

Третата част за разследванията на криминален клуб „Четвъртък“ е тук! Ричард Озмън отново залага на неустоимата комбинация от британски хумор, заплетена криминална загадка и нестандартни главни герои, за да създаде роман, който уцелва право в десетката всеки любител на класическите мистерии.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

„Куршумът, който не улучи“ уцелва десетката на всички нива!
The Wall Street Journal

Обикновен четвъртък е и всичко най-после отново би трябвало да е нормално. Само че, когато е замесен криминален клуб „Четвъртък“, проблемите винаги са на крачка разстояние.
Четиримата любители на загадките тръгват по следите на местна легенда, убийство и липсващ труп. Случаят би трябвало да е от любимия им вид – отдавна забравен. Но се оказва, че някой помни. С убийствена яснота.
Елизабет е изправена пред нов враг и изборът е простичък – да убие, или да бъде убита. И докато тя се бори със съвестта си (и с един пистолет), Джойс, Рон и Ибрахим трябва да открият отговорите и да сглобят целия пъзел. Въпросът е – ще им стигне ли времето. Куршумът вече е изстрелян и лети.

 

Ричард Озмън е популярен британски комедиант, продуцент, автор и водещ на редица телевизионни програми, излъчвани по ITV, Channel 4 и BBC. Първият му роман — „Криминален клуб „Четвъртък“, се превръща в най-успешния крими дебют в историята, носи му номинации за наградите Edgar и Anthony и приза „Автор на годината“ на Британските литературни награди. Следващите заглавия — „Човекът, който два пъти умря“ и „Куршумът, който не улучи“ затвърждават успеха на поредицата и я превръщат в световен феномен с над 8 000 000 продажби в света.

-10 % Куршумът, който не улучи Ричард Озмън 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата
Ричард Озмън е популярен британски комедиант, продуцент, автор и водещ на редица телевизионни програми, излъчвани по ITV, Channel 4 и BBC. Първият му роман — „Криминален клуб „Четвъртък“, се превръща в най-успешния крими дебют в историята, носи му номинации за наградите Edgar и Anthony и приза „Автор на годината“ на Британските литературни награди. Следващите заглавия — „Човекът, който два пъти умря“, „Куршумът, който не улучи“ и „Последният дявол“ затвърждават успеха на поредицата и я превръщат в световен феномен с над 9 500 000 продажби в света.

-10 % Куршумът, който не улучи Ричард Озмън 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата
-10 % Куршумът, който не улучи Ричард Озмън 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Криминален клуб „Четвъртък“ Ричард Озмън 17.09 лв. 18.99 лв.
-10 % Човекът, който два пъти умря Ричард Озмън 17.99 лв. 19.99 лв.
-10 % Последният дявол Ричард Озмън 19.80 лв. 22.00 лв.