Тайното заливче в Хърватия

(0 мнения)
-10%
19.99 лв. 17.99 лв.

Анотация

Романтично бягство до хърватското крайбрежие и лазурните води на Адриатическо море! Новият роман от любимата Джули Каплин носи духа на лятно безгрижие и същевременно напомня за истински стойностните неща в живота на всеки от нас!
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Ново романтично бягство от авторката на „Малкото кафене в Копенхаген“ и „Малката сладкарница в Париж 

Когато Мади получава предложение за няколкоседмично пътуване на яхта в Хърватия, отговорът й е моментално „Да!. Няма да е точно екскурзия – младата англичанка ще е част от екипажа, ще приготвя храната и ще почиства каютите на гостите, но възможността не е за изпускане. A и очакваните гости обещават да са приятна компания, след като сред тях е Ник, братът на приятелката й Нина.
Срещата с романтичното хърватско крайбрежие надминава и най-смелите мечти на Мади, но сблъсъкът й с Ник е разочарование. Възможно ли е братът на сърдечната Нина да е надут сноб, по-безцеремонен и от нетърпимата си приятелка модел?
Докато луксозната яхта се плъзга по вълните, Мади и Ник ще трябва да се справят с подводните течения, които неочаквано преобръщат живота им. Дали два дни в закътаното заливче на име Тайна ще са достатъчни истината да излезе наяве?

-10 % Тайното заливче в Хърватия Джули Каплин 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата
Джули Каплин е пристрастена към пътешествията и хубавата храна. Именно множеството й пътувания из Европа в качеството на директор „Връзки с обществеността“ я вдъхновяват да пише. „Коледният замък в Шотландия“ е шестият й роман, издаден у нас, след изключително успешните „Малкото кафене в Копенхаген“, „Малката пекарна в Бруклин“, „Малката сладкарница в Париж“, „Малкият хотел в Исландия“ и „Тайното заливче в Хърватия“.

-10 % Тайното заливче в Хърватия Джули Каплин 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата
-10 % Тайното заливче в Хърватия Джули Каплин 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Малкото кафене в Копенхаген Джули Каплин 16.19 лв. 17.99 лв.
-10 % Малката пекарна в Бруклин Джули Каплин 16.19 лв. 17.99 лв.
-10 % Малката сладкарница в Париж Джули Каплин 17.99 лв. 19.99 лв.
-10 % Малкият хотел в Исландия Джули Каплин 17.99 лв. 19.99 лв.
-10 % Коледният замък в Шотландия Джули Каплин 17.99 лв. 19.99 лв.