Мъртвите романтици

(0 мнения)
-10%

Автор: Ашли Постън

23.00 лв. 20.70 лв.

Анотация

Една от най-оригиналните романтични книги, които ще прочетете това лято! „Мъртвите романтици“ от Ашли Постън е книга за любовта, която ни кара да се чувстваме живи, за хората, които остават завинаги в сърцата ни, и за голямото значение на малките подаръци от съдбата!
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Авторка на любовни романи, убедена, че любовта е мъртва, и редактор на романтична проза, срещнал се отблизо със смъртта, създават заедно призрачна история, която кипи от живот.
Флорънс Дей е писател в сянка за една от най-популярните авторки на любовни романи. Проблемът – след приключила неотдавна връзка самата Флорънс вече не вярва в любовта и вдъхновението й е буквално мъртво. Очевидно кариерата й също, защото новият редактор дори не допуска възможността за отсрочка.
Неотстъпчивостта на Бенджи Андор се равнява само на ръста и сексапила му и когато той поставя на Флорънс невъзможен за изпълнение срок за закъснелия роман, тя решава, че е стигнала дъното. После идва новината, която закопава цялото й същество. Баща й е мъртъв и Флорънс трябва да се прибере в родния град, да застане до ексцентричните си роднини в семейния погребален дом и да се сблъска с историите за призраци, преследващи я от дете.
И точно когато си мисли, че не може да е по-лошо, на прага на погребалния дом се появява висок и сексапилен призрак.
Любовта определено е мъртва. Същото важи и за новия редактор на Флорънс. А причината да е още сред живите, ще я накара да преосмисли всичко, което е вярвала за любовта.

Определян за една от най-горещите книги на лятото, „Мъртвите романтици” е роман, който поглежда към смъртта, за да ни зареди с безграничен оптимизъм към живота. С изключителното си чувство за хумор, свежи обрати и дълбока човечност историята, създадена от Ашли Постън, разплаква, разсмива и разтваря сърцето за щастието и любовта.

-10 % Мъртвите романтици Ашли Постън 23.00 лв. 20.70 лв. добави в кошницата


-10 % Мъртвите романтици Ашли Постън 23.00 лв. 20.70 лв. добави в кошницата
-10 % Мъртвите романтици Ашли Постън 23.00 лв. 20.70 лв. добави в кошницата