Жена в неизвестност

(0 мнения)
-10%

Автор: Мери Кубика

22.00 лв. 19.80 лв.

Анотация

Нов трилър от авторката на бестселъра „Другата жена“! Три безследно изчезнали жени, повече от десет безплодни години издирване и улики, които не дават отговори, а будят въпроси. „Жена в неизвестност“ ще ви държи в напрежение до самия финал.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Първо изчезва младата Шелби Тибоу. Скоро след това се оказва, че Меридит Дики и дъщеря й Дилайла също са в неизвестност. Следите и на трите се губят на почти едно и също място. И страхът сграбчва в прегръдките си целия квартал. Свързани ли са случаите? След безплодно издирване разследването е изоставено. 
Сега – 11 години по-късно, Дилайла внезапно се появява. 
Всички искат да знаят какво се е случило, къде са другите две жени, защо повече от десетилетие никой не е чул нищо за тях и как така се завръща именно дъщерята на Меридит... Но никой не е готов да се изправи пред истината. 
Новият трилър на Мери Кубика е смразяващо откровение за онези, които не само са готови на всичко, за да погребат истината, а и ревностно стоят на стража до гроба.


Мери Кубика е бестселър автор на New York Times и USA Today. Работила като учител по история, днес Кубика е посветена на писането. До този момент на английски език са издадени седем нейни романа, а на български – криминалният шедьовър „Другата жена“.
-10 % Жена в неизвестност Мери Кубика 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата
Мери Кубика е бестселър автор на New York Times и USA Today. Работила като учител по история, днес Кубика е посветена на писането. До този момент на английски език са издадени седем нейни романа.

-10 % Жена в неизвестност Мери Кубика 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата
-10 % Жена в неизвестност Мери Кубика 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Другата жена Мери Кубика 17.09 лв. 18.99 лв.