Зайчето Пейсли и състезанието за къщичка на дърво

(0 мнения)
-10%
25.00 лв. 22.50 лв.

Анотация

Вълшебни илюстрации и важни послания! Вдъхновена от личната история на своя автор, „Зайчето Пейсли и състезанието за къщичка на дърво“ разказва за малкото зайче Пейсли, което се осмелява да повярва в себе си и да потърси помощ, за да сбъдне най-голямата си мечта. Книга, която показва на читателите силата на обичта и едновременно с това ги учи да са дейни и упорити, докато превръщат идеите си в действителност.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

  • Преводач: Любомир Николов
  • Художник: Крис Дън
  • Страници: 48
  • Цветни страници
  • Твърди корици
  • Дата на издаване: 21.02.2023
  • ISBN: 9786191518548
  • Размер: 210x280
  • Тегло: 0.45 кг
  • Наличност: Да
  • Категории: Детски книги , За деца и юноши

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Кой ще направи най-хубавата къщичка на дърво? Не може да е Пейсли, нали? Тя е просто зайче, което никога не е хващало чук и пирони в лапичката си. Но не се страхува от предизвикателствата и е готова да опита!
Носител на наградите за най-добра картинна книга на списание Creative Child и на Indie Book, „Зайчето Пейсли и състезанието за къщичка на дърво“ е сърдечна история за смелостта да повярваш в себе си. Изящните илюстрации на Крис Дън прекрасно допълват посланията на Стив Ричардсън, като разпалват въображението на децата и завладяват родителите.




Стив Ричардсън е писател от Албъкърки, Ню Мексико, носител на три литературни награди. Той е автор на „Лавандуловосиньо“ и „Феите от гората Галти”, илюстрирани от Лари Макдауъл; „Планината на Били“, илюстрирана от Хърб Ленард; „Невероятното приключение на Александър Траут“, илюстрирана от Мари Бешорнър; и „Канландия“, илюстрирана от Фиона Сансъм. „Канландия“ печели наградата за авторски постижения „Пинакъл Буук“ през 2014 г. и през същата година е обявена за най-добра книга в юношеската фантастика на литературните награди на Ню Мексико и Аризона. „Лавандуловосиньо“ печели наградата „Пинакъл Буук“ за най-добра юношеска фантастика през 2013 г.

Илюстраторът 
Крис Дън живее в Уилтшър, Великобритания. Когато не рисува акварелни илюстрации за книги и списания, той обича да прекарва времето си в провинцията с младото си семейство и да ги подлага на съмнителното си свирене на китара. Можете да видите още негови творби на www.chris-dunn.co.uk.

-10 % Зайчето Пейсли и състезанието за къщичка на дърво Стив Ричардсън 25.00 лв. 22.50 лв. добави в кошницата
Стив Ричардсън е писател от Албъкърки, Ню Мексико, носител на три литературни награди. Той е автор на „Лавандуловосиньо“ и „Феите от гората Галти”, илюстрирани от Лари Макдауъл; „Планината на Били“, илюстрирана от Хърб Ленард; „Невероятното приключение на Александър Траут“, илюстрирана от Мари Бешорнър; и „Канландия“, илюстрирана от Фиона Сансъм. „Канландия“ печели наградата за авторски постижения „Пинакъл Буук“ през 2014 г. и през същата година е обявена за най-добра книга в юношеската фантастика на литературните награди на Ню Мексико и Аризона. „Лавандуловосиньо“ печели наградата „Пинакъл Буук“ за най-добра юношеска фантастика през 2013 г.

-10 % Зайчето Пейсли и състезанието за къщичка на дърво Стив Ричардсън 25.00 лв. 22.50 лв. добави в кошницата
-10 % Зайчето Пейсли и състезанието за къщичка на дърво Стив Ричардсън 25.00 лв. 22.50 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Нощта преди Коледа Стив Ричардсън 22.50 лв. 25.00 лв.