Напълно различни

(0 мнения)
-10%
22.00 лв. 19.80 лв.

Анотация

Горещи страсти в кухнята, омраза и любов извън нея! „Напълно различни“ е романтична история, изпълнена с много хумор, важни истини и незабравими герои. Вера и Килиън имат обща страст – готвенето, но във всичко останало са напълно различни. Възможно ли е да са единственото изключение от правилото, че противоположностите се привличат?
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Приключих с мъжете.
С всички мъже.

Звучи ви познато, нали? Сега вероятно очаквате разтърсваща история за неочаквана любов, която изцяло ще промени живота ми. Е, няма да я получите.
Инатлива съм. И твърдоглава. И едва успях да оцелея през последните години. След като напуснах насилника, с когото живеех, и се съсипах от работа, докато пътувах из Европа, стигнах до две заключения.
Първо: ще впрегна всичко научено в скъпарския кулинарен институт, за да започна бизнес в родния си град. Няма да е ресторант. Ще готвя в каравана – улична храна за изгладнели купонджии.
Второ: ще докажа на надутия шеф-готвач от другата страна на площада, че моето меню, сервирано в картонени кутийки, е по-добро от завъртените му петстепенни претенции.
Килиън Куин може и да ръководи най-модното заведение в града, може и да се ползва с уважението на кулинарните критици и дори да има звезда „Мишлен“, но е нетърпимо арогантен и откровено безцеремонен.
Нямам нужда от непоисканите му шефски съвети, от среднощните му заяждания и самодоволни усмивки. Не ги искам. Нито пък него.
Мечтите ми са напълно различни.Рейчъл Хигинсън е родена и израснала в Небраска, но прекарва студентските си години, обикаляйки света. Влюбва се в Източна Европа, в Париж, в индийската храна и в красивите плажове на Шри Ланка, но се връща у дома, за да се омъжи за ученическата си любов. Днес дните й са заети с грижи за растящото им семейство. Вманиачена е по телевизионния сериал „Офисът“ и по колата с вкус на череша.

-10 % Напълно различни Рейчъл Хигинсън 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата
Рейчъл Хигинсън е родена и израснала в Небраска, но прекарва студентските си години, обикаляйки света. Влюбва се в Източна Европа, в Париж, в индийската храна и в красивите плажове на Шри Ланка, но се връща у дома, за да се омъжи за ученическата си любов. Днес дните й са заети с грижи за растящото им семейство. Вманиачена е по телевизионния сериал „Офисът“ и по колата с вкус на череша.

-10 % Напълно различни Рейчъл Хигинсън 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата
-10 % Напълно различни Рейчъл Хигинсън 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата