Любов от втори поглед

(1 мнение)
-10%

Автор: Меган Куин

23.00 лв. 20.70 лв.

Анотация

Горещи сцени и много хумор! „Любов от втори поглед“ е история, която започва като бизнес сделка, завършва с любов и кара читателя да разгръща с нетърпение страница след страница до самия финал. Защото „понякога романтиката не е в началото, а в развитието“.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Как се запознахте?
Задължителният въпрос към всяка двойка. Отговорът обикновено е романтична история с Купидон и стрелите му в главната роля.
Е, в моя случай не беше любов от пръв поглед.
Аз просто се разхождах из богаташкия квартал на Бевърли Хилс с безумната идея да срещна мъж, който да ми помогне да натрия носа на бившата си шефка и псевдо най-добра приятелка. Той излизаше от пищната си къща, мърморейки за някаква важна сделка, заплашена от провал.
Сблъскахме се.
Нямаше стрели. Нямаше Купидон.
Нямаше дори намек за връхлитаща любов.
Но след час, докато поглъщах бурито с тонове гуакамоле, този мъж вече ми бе разказал за сериозния си бизнес проблем. И бе отправил голямата си молба. Искаше да вляза в ролята на Вивиан – нали се сещате – от „Хубава жена“? Искаше да заживея в скъпарско имение, да се обличам в дизайнерски дрехи, да излизам на романтични двойни срещи и да се преструвам, че сме безумно влюбени един в друг…и сгодени. Можете ли да си представите?
Що за наглост!
Но хората са готови на какви ли не лудости, когато са отчаяни. А аз бях на дъното на отчаянието. Затова казах „Да“. И сделката може би нямаше да е толкова лоша, ако не бях допуснала една-единствена грешка.
Неусетно се влюбих в Хъксли Кейн.Бестселър автор №1 на Amazon и USA Today, съпруга, приемна майка и любител на фъстъченото масло, Меган Куин е автор на романтични комедии и съвременни любовни романи, които предлагат на читателя перфектната комбинация от хумор, горещи сцени и стоплящи сърцето послания.

-10 % Любов от втори поглед Меган Куин 23.00 лв. 20.70 лв. добави в кошницата
Бестселър автор №1 на Amazon и USA Today, съпруга, приемна майка и любител на фъстъченото масло, Меган Куин е автор на романтични комедии и съвременни любовни романи, които предлагат на читателя перфектната комбинация от хумор, горещи сцени и стоплящи сърцето послания.

-10 % Любов от втори поглед Меган Куин 23.00 лв. 20.70 лв. добави в кошницата
-10 % Любов от втори поглед Меган Куин 23.00 лв. 20.70 лв. добави в кошницата
Елена Рейтинг
Отдавна не бях чела толкова добра книга! Страхотно написана.

Книги от същия автор

-10 % Любов от първия скандал Меган Куин 21.60 лв. 24.00 лв.