Малкият хотел в Исландия

(0 мнения)
-10%
19.99 лв. 17.99 лв.

Анотация

Топла романтична история за студените дни! Любимата Джули Каплин се завръща с нов роман за любителите на книжните пътешествия! „Малкият хотел в Исландия“ е перфектното литературно бягство – с пълнокръвни герои, завладяващо място на действието и сюжет, в който неочакваните обрати, свежият хумор и любовта са преплетени в неустоима комбинация!
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

От авторката на „Малкото кафене в Копенхаген, „Малката пекарна в Бруклин и „Малката сладкарница в Париж

Бълбукащи горещи извори, ледени глетчери и Северно сияние за разкош! Исландия звучи като идеалното място, където да избягаш, за да лекуваш разбитото си сърце и може би да дадеш нов шанс на провалената си кариера. Или поне Луси мисли така, докато не се озовава в малкия хотел на час и половина от Рейкявик...
Въпреки не съвсем приятните изненади, които я очакват след пристигането, тя е твърдо решена да преобрази хотела и да го превърне в най-желаната романтична дестинация в Исландия. Проблемът е, че романтиката очевидно е заразна и започва да се прокрадва и в личния й живот под формата на висок шотландец с топли тъмни очи.
Но дали на място, където очевидно всички вярват в митични същества, е безопасно да се доверяваш на когото и да било в реалността?Джули Каплин е пристрастена към пътешествията и хубавата храна. Именно множеството й пътувания из Европа в качеството на директор „Връзки с обществеността я вдъхновяват да пише. „Малкият хотел в Исландия е четвъртият й роман, издаден у нас, след „Малкото кафене в Копенхаген, „Малката пекарна в Бруклин и „Малката сладкарница в Париж.

-10 % Малкият хотел в Исландия Джули Каплин 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата
Джули Каплин е пристрастена към пътешествията и хубавата храна. Именно множеството й пътувания из Европа в качеството на директор „Връзки с обществеността“ я вдъхновяват да пише. „Коледният замък в Шотландия“ е шестият й роман, издаден у нас, след изключително успешните „Малкото кафене в Копенхаген“, „Малката пекарна в Бруклин“, „Малката сладкарница в Париж“, „Малкият хотел в Исландия“ и „Тайното заливче в Хърватия“.

-10 % Малкият хотел в Исландия Джули Каплин 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата
-10 % Малкият хотел в Исландия Джули Каплин 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Малкото кафене в Копенхаген Джули Каплин 16.19 лв. 17.99 лв.
-10 % Малката пекарна в Бруклин Джули Каплин 16.19 лв. 17.99 лв.
-10 % Малката сладкарница в Париж Джули Каплин 17.99 лв. 19.99 лв.
-10 % Тайното заливче в Хърватия Джули Каплин 17.99 лв. 19.99 лв.
-10 % Коледният замък в Шотландия Джули Каплин 17.99 лв. 19.99 лв.