Моята първа готварска книга

(0 мнения)
-10%
15.99 лв. 14.39 лв.

Анотация

Готварска книжка за всяко дете! Внимателно подбрани рецепти, комбинирани с пъстри илюстрации и фотографии, кратки съвети и любопитни факти за хранителните продукти, правила за сервиране на масата – в „Моята първа готварска книга“ е събрано всичко необходимо за успешни първи стъпки в кухнята.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Пухкави палачинки, здравословна италианска салата, ефектно картофено ветрило и бисквитки, които се топят в устата. Звучи примамливо, нали? Това не е меню на ресторант, а само малка част от всички вкуснотии, които ще откриеш на страниците на твоята първа готварска книга!
С нейна помощ ще направиш първите си стъпки в света на кулинарията и ще научиш куп интересни факти. Стани кулинарен магьосник и с твоята вълшебна пръчица, поправка – лъжица, забъркай най-сладките десерти, най-полезните закуски и доволно засищащи основни ястия! Компания ще ти правят весели рисувани животинчета, които също като теб ценят вкусната храна.

В „Моята първа готварска книга“ те очакват:

Предговор от шеф Виктор Ангелов;
42 рецепти за малки готвачи;
Цветни идеи за здравословно меню;
Любопитни факти за продуктите и световната кухня;
Изпитани готварски хитринки
Съвети за подредба на масата.Преди седем години Христина Тодорова поставя началото на малък кулинарен блог. Скоро след това онлайн се появява и „Хрисиландия“, където тя споделя любовта си към книгите с изключителни ревюта и изящни снимки. „Моята първа готварска книга“ обединява двете й страсти – кулинарията и книгите. Вдъхновена от добрите истории на хартия и в чиния и от голямото любопитство на малкия си син, Христина създава книга, в която готвенето е споделено приключение и урок по увереност.
-10 % Моята първа готварска книга Христина Тодорова 15.99 лв. 14.39 лв. добави в кошницата
Преди седем години Христина Тодорова поставя началото на малък кулинарен блог. Скоро след това онлайн се появява и „Хрисиландия“, където тя споделя любовта си към книгите с изключителни ревюта и изящни снимки. „Моята първа готварска книга“ обединява двете й страсти – кулинарията и книгите. Вдъхновена от добрите истории на хартия и в чиния и от голямото любопитство на малкия си син, Христина създава книга, в която готвенето е споделено приключение и урок по увереност.

-10 % Моята първа готварска книга Христина Тодорова 15.99 лв. 14.39 лв. добави в кошницата
-10 % Моята първа готварска книга Христина Тодорова 15.99 лв. 14.39 лв. добави в кошницата