Пазител на портите

(0 мнения)
-10%

Автор: Джеймс Бърн

22.00 лв. 19.80 лв.

Анотация

Дезмънд е от онези хора, които съдбата никога не оставя на мира, без значение дали е скъсана струна на бас китарата, или световен заговор, заплашващ да започне Трета световна война. С ум, който реже като бръснач, и цял арсенал умения, Дез влиза в окото на най-свирепата буря на нашето време.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Дезмънд Лимерик е човек с неясно минало, неизвестна националност и необикновени умения, които говорят за обучение в специалните части. Освен че има непогрешим нюх, прозорливост, самоирония и стотици дни боен опит в различни нагорещени точки на планетата, обича да свири на бас китара и мечтае за спокоен живот в слънчева Калифорния, защото е чувал, че там има много красиви момичета. Когато го питат какво работи, отговаря пестеливо, че е пазител на порти – военен термин за човек, от когото зависи пропускането или непропускането на хора, техника и информация през определена точка.
След поредната успешна специална мисия Дез решава, че му стига толкова и се оттегля от наемническия бизнес.
Но в слънчева Калифорния го застигат тъмни облаци и обстоятелствата го замесват в грандиозен международен заговор, където всички участници са едри риби, окупирали висшите етажи на властта в САЩ и Русия.
Световен заговор, окупирана атомна електроцентрала, тайна армия, готова да действа по заповед на неизвестен диктатор – и в центъра на този тайфун единственият човек, способен да използва пълния си арсенал от интелект и сила, за да предотврати най-мащабната международна криза на нашето време.

-10 % Пазител на портите Джеймс Бърн 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата


-10 % Пазител на портите Джеймс Бърн 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата
-10 % Пазител на портите Джеймс Бърн 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата