Град под обсада

(0 мнения)
-10%
18.99 лв. 17.09 лв.

Анотация

Предприемачът милиардер, постигнал успехи в строителния бизнес, е намерен мъртъв в незавършен луксозен комплекс. За да научи кой е убиецът, вдовицата му кани в уединеното семейно имение всички негови приятели и врагове. Специални гости на възпоминателното събиране са психологът с нестандартен подход Филипова и барманът с неприлично високо IQ Бързаков.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Д-р Филипова и Бързаков се завръщат в този нов първокачествен криминален коктейл, в който истината и убиецът се крият до последната страница!

Тихомир Ангелов — един от най-големите строителни предприемачи, е намерен мъртъв в собствения му, все още незавършен, луксозен жилищен комплекс. Уж в резултат на сърдечен удар.
Но за неговата смърт може да е отговорен всеки — дългогодишният му конкурент, пренебрегнатата любовница, наследниците му (признатите или непризнатите), шефът на охраната, новата му асистентка или просто някой от многото, които не харесват „благочестивия“ бизнесмен. Списъкът няма край.
Вдовицата иска на всяка цена полицейското разследване да приключи възможно най-бързо и резултатите от аутопсията да сочат към естествена смърт... за да има възможността необезпокоявано сама да научи истината. За целта кани всички заподозрени на възпоменателно събиране в семейната резиденция далеч от града.
А в търсенето на истината за убийството на нейния съпруг тя се обръща към своята приятелка с остър ум — д-р Филипова.
Находчивата психоложка с нестандартните си методи пък идва с партньора си Бързаков — барман със смущаващо високо IQ.Богдан Русев e писател с повече от 15 романа и сборници с разкази, автор е на повече от 30 книги-игри и е преводач на десетки класически и съвременни произведения от най-популярните британски и американски автори.
„Вечен град“ и „Град под обсада“ са първите книги от криминалната му поредица за Филипова и Бързаков.

-10 % Град под обсада Богдан Русев 18.99 лв. 17.09 лв. добави в кошницата
Богдан Русев e писател с повече от 15 романа и сборници с разкази, автор е на повече от 30 книги-игри и е преводач на десетки класически и съвременни произведения от най-популярните британски и американски автори. „Вечен град“, „Град под обсада“ и „Градът не забравя“ са романите от криминалната му трилогия „Разследванията на Филипова и Бързаков“.

-10 % Град под обсада Богдан Русев 18.99 лв. 17.09 лв. добави в кошницата
-10 % Град под обсада Богдан Русев 18.99 лв. 17.09 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Вечен град Богдан Русев 16.19 лв. 17.99 лв.
-10 % Градът не забравя Богдан Русев 17.99 лв. 19.99 лв.