Апартаментът

(0 мнения)
-10%

Автор: Луси Фоли

22.00 лв. 19.80 лв.

Анотация

От авторката на „Списъкът“! Париж никога не е бил толкова неустоимо мрачен! Зад стените на красива сграда в Града на любовта живеят десетки тайни. Когато един от обитателите изчезва, всичко заплашва да се срути. Въпросът е кой ще остане погребан под останките и кой ще се спаси!
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Една красива сграда в Париж. Петима съседи.
Всеки крие тайни. Всеки е заподозрян.

Джес е сама, без пари и брат й Бен е единствената й надежда. Но когато пристига в Париж и стига до сградата, в която Бен живее под наем, Града на светлините започва да й се струва все по-мрачен. Първо, мястото изглежда далеч по-луксозно, отколкото брат й може да си позволи. Второ, Бен не е там и не отговаря на обажданията й. Трето, обитателите на съседните апартаменти са пъстра смесица от характери и съдби, но никой от тях не изглежда готов да помогне.

Изисканата парижанка – Алкохоликът – Момичето на ръба  Симпатичният тип – Портиерката

Всеки от тях знае нещо, но мълчи.
Джес е готова на всичко, за да открие брат си. Но колкото повече време прекарва в сградата, толкова повече нараства мрачното й предчувствие. Тя е в Париж, за да избяга от миналото, но явно Бен е този, пред когото няма бъдеще.

 
„Всеки обрат води до нов обрат, докато вече не знаете на кого да се доверите или кого да подозирате. Стилно, напрегнато, клаустрофобично и заплашително...
Алекс Майкълидис

 

Луси Фоли следва английска литература и в продължение на няколко години работи като редактор, преди да посвети цялото си време на писането. Автор е на криминални и исторически романи, преведени на повече от петнайсет езика. „Апартаментът е вторият й роман, който излиза на български език след „Списъкът, бестселър на New York Times и победител в категорията „Трилър на Goodreads.

-10 % Апартаментът Луси Фоли 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата
Луси Фоли следва английска литература и в продължение на няколко години работи като редактор, преди да посвети цялото си време на писането. Автор е на криминални и исторически романи, преведени на повече от петнайсет езика. „Ловът” е третият й роман, който излиза на български език, след „Списъкът“ и „Апартаментът“.

-10 % Апартаментът Луси Фоли 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата
-10 % Апартаментът Луси Фоли 22.00 лв. 19.80 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Списъкът Луси Фоли 16.19 лв. 17.99 лв.
-10 % Ловът Луси Фоли 19.80 лв. 22.00 лв.