По-добър човек

(1 мнение)
-10%

Автор: Луиз Пени

19.99 лв. 17.99 лв.

Анотация

В петнайсетия роман от бестселър поредицата на Луиз Пени инспектор Арман Гамаш се завръща в Sûreté du Québec в роля, която доскоро е изглеждала немислима. Дали е променен след всичко случило се? Дали е озлобен? Дали е по-добър човек? Новите изпитания, пред които е изправен, скоро ще дадат отговор на всички въпроси.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Главен инспектор Гамаш се завръща в Sûreté du Québec. На пръв поглед старият пост му пасва като ръкавица, но скоро се оказва, че за да се справи с новите предизвикателства, ръкавицата трябва да е желязна.
След като веднъж си стоял най-отгоре, тези отдолу трудно те приемат за равен. След като години наред някой те е следвал, изглежда почти невъзможно да те поведе. Дори ако този някой ти е по-близък от син. Дори ако е Жан Ги Бовоар.
Краткият срок, в който Гамаш и Бовоар са принудени да си поделят ръководството на отдел „Убийства“, се оказва катастрофален. Не заради отношенията им, а заради заплахите отвън.
Квебек е изправен пред чудовищно наводнение, в социалните медии валят непрестанни атаки срещу Гамаш, а трагичното изчезване на една млада жена е поредният случай, който се нуждае от щателно разследване. И когато наводнението довлича в покрайнините на Трите бора труп, за Арман Гамаш става все по-трудно да не приема престъплението лично.
Докато се опитва да е крачка напред във всяка от кризите, той все по-често мисли за човешката природа, за „Моби Дик“ и истините, примесени с коварство. А в сърцето му безмилостно тупти един въпрос: Какво би направил, ако убиецът на собственото ти дете остане ненаказан?

 

Луиз Пени е канадска журналистка и писателка, която още с първия си роман от поредицата за инспектор Гамаш получава единайсет литературни награди, включително „Артър Елис“, „Бари“, „Антъни“ и „Дагър“. Пени е единствената в света осемкратна носителка на литературния приз „Агата Кристи“ и е удостоена с Ордена на Канада за приноса й в литературата и канадската култура. Романите й са преведени на повече от трийсет езика и са издадени в многохилядни тиражи.

-10 % По-добър човек Луиз Пени 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата
Луиз Пени единствената в света деветкратна носителка на литературния приз „Агата Кристи“ и е удостоена с Ордена на Канада за приноса й в литературата и канадската култура. Романите й са преведени на повече от трийсет езика и са издадени в многохилядни тиражи.

-10 % По-добър човек Луиз Пени 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата
-10 % По-добър човек Луиз Пени 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата
Александра Иванова Петрова Рейтинг
Най-хубавата поредица, която съм чела. Препоръчвам на всеки да ги прочете. Луиз Пени разказва много увлекателно, книгите са изпълнени със съдържание, лесни за четене и вълнуващи. Всички случки се съприживяват и те въвличат в историята. Признавам си смяла съм се на глас и съм плакала, когато ги четох. Интересни сюжети, силно изградени образи на герои, които надгражда във всеки следващ роман. Абсолютно заслужено си е получила всяка награда, адмирации, страхотен писател.

Книги от същия автор

-10 % Убийството на художника Луиз Пени 14.39 лв. 15.99 лв.
-10 % Жестокият месец Луиз Пени 14.39 лв. 15.99 лв.
-10 % Камъкът на смъртта Луиз Пени 14.39 лв. 15.99 лв.
-10 % Отровни думи Луиз Пени 15.29 лв. 16.99 лв.
-10 % Сенки в снега Луиз Пени 15.29 лв. 16.99 лв.
-10 % Измамна светлина Луиз Пени 15.29 лв. 16.99 лв.