Ще видиш ти, като родиш!

(0 мнения)
-10%
14.99 лв. 13.49 лв.

Анотация

Най-щурият наръчник за бъдещи (и настоящи) майки! Неподражаемите рисунки и свежият хумор на Неда Малчева разказват истините за бременността и първите месеци от раждането в книга, която прилича на комикс и се усеща като разговор с приятелка! „Ще видиш ти, като родиш“ забавлява, насърчава, образова, успокоява и води до озаптяване на Петрунии и невъздържан смях.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

От началото в тоалетната до третия триместър. Oт червения конец до майчинските групи и госпожа Мерудия на площадката. Неда Малчева описва онези етапи на бременността и първите месеци от майчинството, за които ви предупреждават всички:

Ще видиш ти, като родиш!

Нямате идея за какво ви говори? Четете! И гледайте! 

Поднесени с много хумор и още повече цвят, истините в тази книга са подкрепени от кварталната статистика, от Сандровския институт по комуникации и най-вече от личния опит на авторката с три бременности, изживени, избудувани и изтипосани за всеобщо забавление и просветление в поредицата „Ежедневието на една (луда) майка“ и в личния й блог nedaArtworks.Неда Малчева е завършила Националното училище по изкуства в Русе. Занимава се с рисуване от близо две десетилетия и през последните години създава стотици карикатури, описващи майчинството, в личния си фейсбук блог nedaArtworks. Автор е на илюстрациите към книгите на Калоян Явашев – „Дневникът на един татко звероукротител“ и „Апокалипсис сега с деца“. „Ще видиш ти, като родиш“ е първата й книга, която според нея не е достатъчна, за да опише целия този кръговрат, наречен Майчинство.

-10 % Ще видиш ти, като родиш! Неда Малчева 14.99 лв. 13.49 лв. добави в кошницата
Репликата „Ще видиш ти, като родиш!“ е непрекъснат саундтрак на цели две години и деветдесет дни от живота на Неда Малчева. Толкова, колкото траят трите й бременности. (Е, може би без последните месец-два преди третото раждане, когато женският хормон Петруния и роднините й така се вихрят из тялото на Неда, че никой нищо не смее да й каже.)
Всъщност и по време на бременностите, и преди, и след тях Неда предпочита да кара другите да виждат. И те с удоволствие гледат цветните й шаржове. Завършила Националното училище по изкуства в Русе, тя се занимава с рисуване от близо две десетилетия и през последните години създава стотици карикатури, описващи майчинството, в личния си фейсбук блог nedaArtworks. Автор е на илюстрациите към книгите на Калоян Явашев – „Дневникът на един татко звероукротител“ и „Апокалипсис сега с деца“.)
„Ще видиш ти, като родиш“ е първата й книга, която според нея не е достатъчна, за да опише целия този кръговрат, наречен Майчинство.

-10 % Ще видиш ти, като родиш! Неда Малчева 14.99 лв. 13.49 лв. добави в кошницата
-10 % Ще видиш ти, като родиш! Неда Малчева 14.99 лв. 13.49 лв. добави в кошницата