Малката сладкарница в Париж

(0 мнения)
-10%
19.99 лв. 17.99 лв.

Анотация

Нов роман от авторката на „Малката пекарна в Бруклин“ и „Малкото кафене в Копенхаген“. История, която ухае на френски макарони, еклери и сбъднати мечти! След поредица от грешни решения Нина вярва, че най-после е открила посока в живота си. Бъдещето й е ароматно и вкусно – работа като професионален сладкар. Но за да го постигне, първо ще трябва да се изправи лице в лице с миналото, което в нейния случай има едно име – Себастиан.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

От авторката на „Малкото кафене в Копенхаген“ и „Малката пекарна в Бруклин“

Kaто най-малката в голямо семейство Нина копнее за самостоятелност. Топлата загриженост на родителите и братята й все повече я задушава. Затова, когато се появява възможност да замине за шест седмици в Париж, Нина веднага казва „Да!“. Бонусът е, че пътуването е свързано със сладкарски кулинарен курс и работа в позагубила блясъка си, но неустоимо автентична парижка сладкарница.
Проблемът? Работодателят е Себастиан Финли – успешен собственик на верига ресторанти, гениален готвач и (не толкова) таен обект на тийнейджърските чувства на Нина.
Сега е моментът да му докаже, че онова увлечение е минало, мисли си тя. И твърдо решава да се концентрира върху десертите и новите приятели, които открива в сладкарницата. Но скоро се оказва, че апетитните еклери и деликатните макарони не са единственото изкушение в Париж.

-10 % Малката сладкарница в Париж Джули Каплин 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата
Джули Каплин е пристрастена към пътешествията и хубавата храна. Именно множеството й пътувания из Европа в качеството на директор „Връзки с обществеността“ я вдъхновяват да пише. „Коледният замък в Шотландия“ е шестият й роман, издаден у нас, след изключително успешните „Малкото кафене в Копенхаген“, „Малката пекарна в Бруклин“, „Малката сладкарница в Париж“, „Малкият хотел в Исландия“ и „Тайното заливче в Хърватия“.

-10 % Малката сладкарница в Париж Джули Каплин 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата
-10 % Малката сладкарница в Париж Джули Каплин 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Малкото кафене в Копенхаген Джули Каплин 16.19 лв. 17.99 лв.
-10 % Малката пекарна в Бруклин Джули Каплин 16.19 лв. 17.99 лв.
-10 % Малкият хотел в Исландия Джули Каплин 17.99 лв. 19.99 лв.
-10 % Тайното заливче в Хърватия Джули Каплин 17.99 лв. 19.99 лв.
-10 % Коледният замък в Шотландия Джули Каплин 17.99 лв. 19.99 лв.