Любов на релси

(0 мнения)
-10%
18.99 лв. 17.09 лв.

Анотация

Свежа и романтична история за малките мигове, които преобръщат живота! Хана и Сай пътуват от Венеция към Амстердам, когато неочаквано Хана се озовава в Париж. Няколко часа в компанията на един арогантен французин се оказват достатъчни, за да я накарат да се съмнява в добре отъпкания коловоз, в който се движи животът й. Но дали ще има смелостта да се отправи на пътешествие в неизвестното?
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Вълшебна романтична история. Отново се влюбих до полуда в Париж.
Хели Актън

Хана е убедена, че връзката й със Сай е това, за което винаги е мечтала. Двамата гледат в една посока и уверено продължават напред, докато… влакът, с който пътуват, неочаквано се разделя. Сай продължава за Амстердам, а Хана се буди в Париж.
Оказва се, че не само тя е била в грешния вагон. Лео също пропуска важна среща в Холандия, но поне в Париж си е у дома. Двамата с Хана имат шест часа до следващия влак и французинът е твърдо решен да покаже на намусената англичанка защо всички са влюбени в Града на любовта. И в парижкия горещ шоколад… И във френските палачинки… И в небрежния чар на французите…
Докато часовникът тиктака и Хана обикаля улиците на Париж с Лео, тя започва да се пита колко добре познава всъщност себе си. И дали връзката, която винаги е оценявала с отличен 6, не заслужава по-скоро 4 на релси.

Свеж, забавен и неустоимо романтичен, „Любов на релси“ е роман за неочакваните шансове и смелостта да последваш себе си. Истинско книжно бягство от реалността.

-10 % Любов на релси Лорейн Браун 18.99 лв. 17.09 лв. добави в кошницата


-10 % Любов на релси Лорейн Браун 18.99 лв. 17.09 лв. добави в кошницата
-10 % Любов на релси Лорейн Браун 18.99 лв. 17.09 лв. добави в кошницата