Човекът, който два пъти умря

(0 мнения)
-10%
19.99 лв. 17.99 лв.

Анотация

Дългоочакваната нова книга от поредицата за криминалния клуб „Четвъртък“ вече е тук! Ричард Озмън е забъркал ново предизвикателство от загадки, престъпления и тайни, което е по силите само на проницателните умове на приятелите Елизабет, Джойс, Ибрахим и Рон.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Елизабет получава писмо от стар колега — човек, с когото са преживели много в миналото. Сега се оказва, че е сгафил сериозно и има нужда от нейната помощ. Проблемите на някогашния й приятел са свързани с диаманти, опасен гангстерски шеф и съвсем истинска заплаха за живота му. 
А когато нещата загрубяват и бройката на труповете започва да расте, Елизабет търси подкрепа от Джойс, Ибрахим и Рон в лова на неизвестния безскрупулен убиец. Ами ако намерят скритите диаманти? Е, това ще е истински бонус! Този път обаче приятелите са изправени пред враг, на когото няма да му мигне окото да отнеме живота на четирима пенсионери. Може ли клуб „Четвъртък“ да открие кой е убиецът (и къде са диамантите), преди убиецът да открие тях.
Ричард Озмън е популярен британски комедиант, продуцент, автор и водещ на редица телевизионни програми, излъчвани по ITV, Channel 4 и BBC. Първият му роман — „Криминален клуб „Четвъртък“, се превръща в най-успешния крими дебют в историята, носи му номинации за наградите Edgar и Anthony и приза „Автор на годината“ на Британските литературни награди. „Човекът, който два пъти умря“ е втората книга от успешната криминална поредица.
-10 % Човекът, който два пъти умря Ричард Озмън 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата
Ричард Озмън е популярен британски комедиант, продуцент, автор и водещ на редица телевизионни програми, излъчвани по ITV, Channel 4 и BBC. Първият му роман — „Криминален клуб „Четвъртък“, се превръща в най-успешния крими дебют в историята, носи му номинации за наградите Edgar и Anthony и приза „Автор на годината“ на Британските литературни награди. Следващите заглавия — „Човекът, който два пъти умря“, „Куршумът, който не улучи“ и „Последният дявол“ затвърждават успеха на поредицата и я превръщат в световен феномен с над 9 500 000 продажби в света.

-10 % Човекът, който два пъти умря Ричард Озмън 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата
-10 % Човекът, който два пъти умря Ричард Озмън 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Криминален клуб „Четвъртък“ Ричард Озмън 17.09 лв. 18.99 лв.
-10 % Куршумът, който не улучи Ричард Озмън 19.80 лв. 22.00 лв.
-10 % Последният дявол Ричард Озмън 19.80 лв. 22.00 лв.