Новата съседка

(0 мнения)
-10%

Автор: Мария Пеева

15.99 лв. 14.39 лв.

Анотация

Катерина и Константин Куман са изправени пред нови предизвикателства. Този път у дома, в България, където опасността е не по-малка от тази, сполетяла ги в Мадрид.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Семейство Куман отново са тук. Година след инцидента в Мадрид находчивата и приветлива Катерина и съобразителният и разсъдлив Константин се приготвят да посрещнат спокойна есен в жилището си в затворения комплекс в полите на Витоша.
Различното, освен коронавируса, е новата съседка, която макар и строга и резервирана, се поддава на чара на Катерина и се превръща в нейна най-добра приятелка. Двете се сближават и започват да си споделят все повече… докато един ден не се случва немислимото.
Полицията набързо приключва случая и бърза да забрави, но не и г-жа Куман, абсолютно уверена, че ще стигне до истината на всяка цена. Заедно с г-н Куман, който, ще – не ще, винаги споделя начинанията й.
Колкото повече семейство Куман задълбават в на пръв поглед приключения случай, толкова повече ужасяващи разкрития излизат на бял свят, а истината се оказва упорито скрита до последната страница.

-10 % Новата съседка Мария Пеева 15.99 лв. 14.39 лв. добави в кошницата
Във виртуалното пространство Мария Пеева е по-известна като Мама Нинджа. Блогът й има хиляди последователи и разглежда откровено, с много хумор и щипка мъдрост всякакви теми, свързани със семейството, родителството и обществото. Мария е дългогодишен преводач, автор на стотици статии и разкази, автор на романа „Писмо до сестра ми“ заедно с Люси Рикспуун, и автор на „Приятелят на Дядо Коледа“. „Инцидент в Мадрид“ е първият роман от поредицата „Случаите на семейство Куман“.

-10 % Новата съседка Мария Пеева 15.99 лв. 14.39 лв. добави в кошницата
-10 % Новата съседка Мария Пеева 15.99 лв. 14.39 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Инцидент в Мадрид Мария Пеева 12.59 лв. 13.99 лв.