Изповедта на Борджиите

(0 мнения)
-10%
19.99 лв. 17.99 лв.

Анотация

Авторката на бестселърите „Цигуларят от Венеция“ и „Най-красивата жена във Флоренция“ се завръща с роман за страстта и падението на най-могъщата фамилия в Италия. „Изповедта на Борджиите“ потапя читателя в свят на безскрупулни амбиции и тъмни желания, в който любовта се оказва единственият път към спасението.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Рим, 1492 г. Родриго Борджия се възкачва на папския престол. Като папа Александър VI той е твърдо решен да превърне Борджиите в най-могъщата династия в Европа, използвайки всичко и всеки – включително собствените си деца. Макар да мечтае за военни подвизи, най-големият син на Родриго – Чезаре, е принуден да заеме място в Римокатолическата църква. Но болката и гневът никога не стихват в сърцето му.
Пристигнала от провинцията като слугиня във Ватикана, младата Магдалена Морети е привлечена от прекрасното лице и тъмното излъчване на Чезаре. Привличане, което заплашва да подкопае не само вярата й в Църквата, а и всяко убеждение, което има от дете.
Скоро войната и сложните игри на съюзниците поставят на изпитание авторитета на папата и животът на Магдалена се оказва преплетен с този на Чезаре. Неволно девойката се превръща в пазител на опасните тайни на Борджиите и пионка в машинациите на мъжа, когото обича. И когато ревността и интригите заплашват да разкъсат прочутото семейство отвътре, безкрайните амбиции на Чезаре му костват непосилно висока цена.

 

След бестселърите „Цигуларят от Венеция“ и „Най-красивата жена във Флоренция“ Алиса Паломбо се завръща в Ренесансова Италия, за да разкаже история за страстта, амбициите, борбите за власт и похотта в един от най-влиятелните родове в световната история.

-10 % Изповедта на Борджиите Алиса Паломбо 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата


-10 % Изповедта на Борджиите Алиса Паломбо 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата
-10 % Изповедта на Борджиите Алиса Паломбо 19.99 лв. 17.99 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Алиса Паломбо 15.29 лв. 16.99 лв.
-10 % Изчерпан продукт Алиса Паломбо 15.30 лв. 17.00 лв.