Питър Пан трябва да умре – Второ издание

(0 мнения)
-10%

Автор: Джон Вердън

18.99 лв. 17.09 лв.

Анотация

Какво е общото между Питър Пан и Дейв Гърни? Единият никога не пораства, а другият – никога не може да се откаже от заплетена криминална загадка, преди да я разреши. Сега двамата се изправят един срещу друг и сблъсъкът ще е съдбовен. Защото Питър Пан е псевдонимът на убиец, когото никой не е успявал да проследи, а Гърни отдавна е доказал, че заслужава напълно прозвището „Суперченге“. Изходът – в новото издание на четвъртия роман на Вердън.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Развръзката е сред най-неочакваните в криминалния жанр и въпреки това напълно логична. Интелектът на Вердън отново блести.
Associated Press

Куршумът прониква в мозъка на жертвата – харизматичен богаташ с амбиции за политик, на погребението на собствената му майка. Всички доказателства водят към съпругата. Случаят е решен. Докато не се намесва Дейвид Гърни. Пенсионираният детектив отново е изправен пред пъзел. Този път парченцата включват: корумпиран следовател, обезпокоително приветлив мафиотски бос, млада изкусителка и необикновен убиец, известен като Питър Пан, в чието минало се крие българска следа.
Но дали това ще е достатъчно? Когато уликите са абсолютно несъвместими и пътят към истината е осеян с трупове и жестоки палежи, Гърни няма друг избор освен отново да се изправи лице в лице със смъртта. Или поне така му се иска да мисли…
Новото издание на майсторски заплетения роман на Джон Вердън ще ви държи в напрежение до самия финал. Защото истината е по-шокираща от всичко, което сте си представяли.



Преди да се посвети на писането, Джон Вердън работи на няколко отговорни позиции в рекламни агенции. Също като героя си напуска големия град и се заселва в провинциалната част на Ню Йорк, където живее и до днес със съпругата си. „Намисли си число“ е дебютният му роман, който се превръща в световен бестселър. След него нестандартният трилър майстор поднася на читателите „Затвори очи“, „Не дърпай дявола за опашката“, „Питър Пан трябва да умре“, „Не заспивай“, „Запали реката“ и „Стой далеч от Хароу Хил“.
-10 % Питър Пан трябва да умре – Второ издание Джон Вердън 18.99 лв. 17.09 лв. добави в кошницата
Преди да се посвети на писането, Джон Вердън работи на няколко отговорни позиции в рекламни агенции. Също като героя си напуска големия град и се заселва в провинциалната част на Ню Йорк, където живее и до днес със съпругата си. След разтърсващия успех на феноменалния му дебют „Намисли си число“ нестандартният трилър майстор поднася на читателите си „ Затвори очи“, „Не дърпай дявола за опашката“, „ Питър Пан трябва да умре“, „Не заспивай“, „ Запали реката“ и „Стой далеч от Хароу Хил“. „Змийско гнездо“ е най-новият роман от превърналата се в световен бестселър поредица за детектив Гърни.

-10 % Питър Пан трябва да умре – Второ издание Джон Вердън 18.99 лв. 17.09 лв. добави в кошницата
-10 % Питър Пан трябва да умре – Второ издание Джон Вердън 18.99 лв. 17.09 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Стой далеч от Хароу Хил Джон Вердън 17.09 лв. 18.99 лв.
-10 % Запали реката – Второ издание Джон Вердън 17.09 лв. 18.99 лв.
-10 % Змийско гнездо Джон Вердън 19.80 лв. 22.00 лв.
-10 % Изчерпан продукт Джон Вердън 17.09 лв. 18.99 лв.
-10 % Изчерпан продукт Джон Вердън 17.09 лв. 18.99 лв.
-10 % Изчерпан продукт Джон Вердън 17.09 лв. 18.99 лв.