Намисли си число – Второ издание

(0 мнения)
-10%

Автор: Джон Вердън

18.99 лв. 17.09 лв.
изчерпана

Анотация

Второ издание на феноменалния дебют на Джон Вердън! „Намисли си число“ е първият случай от бестселър поредицата за детектив Гърни. Случай, който започва с писмо, което звучи почти като хитроумна шега, но продължава с труп. И още един. И още един. И само един човек е в състояние да разреши загадката и да сложи край на убийствата.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Историята е обсебваща и запомняща се, обратите в нея са майсторски заложени и безспорно правдоподобни, а героите – дълбоки като характер и живи.
Дейвид Балдачи

Марк отваря пощенската си кутия и намира два плика. В единия пише: „Намисли си число – от 1 до 1000. Първото, което ти хрумне. Представи си го. А сега виж колко добре познавам тайните ти: отвори малкия плик!“. Марк си намисля 658 – случайно число, което не означава нищо за него. Отваря другия плик и се вцепенява от написаното там: „Знаех, че ще избереш 658“.
Очевидно убиецът познава всяка от жертвите си изключително добре – всяка мръсна тайна, всеки извършен грях, всеки мъничък порок, на който се отдават хората. Последователен и безмилостен, той хвърля в ужас целия град и централата на по­лицейското управление.
Убиецът обаче прави една-единствена грешка – не предвижда появата на Дейв Гърни – наскоро пенсиониран детектив от Ню Йорк, който с нестандартното си мислене е заловил десетки серийни убийци.
Единайсет години след премиерата си у нас феноменалният дебютен роман на Джон Вердън се завръща с второ издание и нова корица, за да увлече читателите в спиращо дъха разследване, в което нищо не е такова, каквото изглежда.

 

Преди да се посвети на писането, Джон Вердън работи на няколко отговорни позиции в рекламни агенции. Също като героя си напуска големия град и се заселва в провинциалната част на Ню Йорк, където живее и до днес със съпругата си. „Намисли си число“ е дебютният му роман, който се превръща в световен бестселър. След него нестандартният трилър майстор поднася на читателите „Затвори очи“, „Не дърпай дявола за опашката“, „Питър Пан трябва да умре“, „Не заспивай“, „Запали реката“ и „Стой далеч от Хароу Хил“.
-10 % Намисли си число – Второ издание Джон Вердън 18.99 лв. 17.09 лв. изчерпана
Преди да се посвети на писането, Джон Вердън работи на няколко отговорни позиции в рекламни агенции. Също като героя си напуска големия град и се заселва в провинциалната част на Ню Йорк, където живее и до днес със съпругата си. След разтърсващия успех на феноменалния му дебют „Намисли си число“ нестандартният трилър майстор поднася на читателите си „ Затвори очи“, „Не дърпай дявола за опашката“, „ Питър Пан трябва да умре“, „Не заспивай“, „ Запали реката“ и „Стой далеч от Хароу Хил“. „Змийско гнездо“ е най-новият роман от превърналата се в световен бестселър поредица за детектив Гърни.

-10 % Намисли си число – Второ издание Джон Вердън 18.99 лв. 17.09 лв. изчерпана
-10 % Намисли си число – Второ издание Джон Вердън 18.99 лв. 17.09 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Стой далеч от Хароу Хил Джон Вердън 17.09 лв. 18.99 лв.
-10 % Питър Пан трябва да умре – Второ издание Джон Вердън 17.09 лв. 18.99 лв.
-10 % Запали реката – Второ издание Джон Вердън 17.09 лв. 18.99 лв.
-10 % Змийско гнездо Джон Вердън 19.80 лв. 22.00 лв.
-10 % Изчерпан продукт Джон Вердън 17.09 лв. 18.99 лв.
-10 % Изчерпан продукт Джон Вердън 17.09 лв. 18.99 лв.