Вечен град

(0 мнения)
-10%
17.99 лв. 16.19 лв.

Анотация

Богдан Русев представя първия си съвременен криминален роман, чието действие се развива във вечния град – Пловдив. Психоложката с възмутително новаторски подход д-р Филипова и барманът Бързаков, чието IQ е смущаващо високо, се оказват въвлечени в разследване на няколко подозрителни самоубийства.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Когато д-р Филипова, психоложката на богатите и известните, повиква в кабинета си Бързаков – неуспял състезател по спортна стрелба, който преживява като барман – последното нещо, което очакват и двамата, е да бъдат замесени в разследване на няколко убийства.
В тази едновременно класическа и оригинална криминална история се сблъскват могъщи бизнес магнати и местни политици, враждуващи школи по психоанализа и футболни хулигани, фатални красавици и светски хроникьори, хакери с фантастични умения и ченгета от старата школа.
А всичко това се случва в един град с хилядолетна история и жизнено настояще, белязано от страстите и емоциите около избирането му за Европейска столица на културата през 2019 година.

 

Богдан Русев e писател с повече от 15 романа и сборници с разкази, автор е на повече от 30 книги-игри и е преводач на десетки класически и съвременни произведения от най-популярните британски и американски автори.
„Вечен град“ е първият му съвременен криминален роман за Пловдив.

-10 % Вечен град Богдан Русев 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата
Богдан Русев e писател с повече от 15 романа и сборници с разкази, автор е на повече от 30 книги-игри и е преводач на десетки класически и съвременни произведения от най-популярните британски и американски автори. „Вечен град“, „Град под обсада“ и „Градът не забравя“ са романите от криминалната му трилогия „Разследванията на Филипова и Бързаков“.

-10 % Вечен град Богдан Русев 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата
-10 % Вечен град Богдан Русев 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Град под обсада Богдан Русев 17.09 лв. 18.99 лв.
-10 % Градът не забравя Богдан Русев 17.99 лв. 19.99 лв.