Апокалипсис сега с деца

(0 мнения)
-10%
15.99 лв. 14.39 лв.

Анотация

Калоян Явашев се завърща с втора книга, посветена на родителството и... веселата (като че ли) му страна. Всички читатели, харесали суперуспешната „Дневникът на един татко звероукротител“, ще се насладят на откровената нова изповед за Татко Калоян, а на незапознатите с него, можем да кажем само: „Честито! Животът ви вече няма да е същият!“
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Ако нямате деца, не четете тази книга! Вероятно никога няма да поискате да имате!

Ако имате деца, но сте в идеални отношения с тях, обичате се и се гушкате непрестанно, а семейният ви живот е идиличен романс, изпълнен с нежност и доброта, не четете тази книга! Вероятно сте в нетрезво състояние и е най-добре да си останете така. Ако сте привързани към логиката, стабилните физични закони и тихото безметежно ежедневие, не четете тази книга! Защо ще надничате в ада, ако вече сте в рая!?

НО...

Ако думата „ако“ предизвиква у вас единствено асоциация с пълнежа на бебешки памперс! Ако сте свикнали да повтаряте като папагал едни и същи фрази всеки ден по хиляди пъти (облечи се, съблечи се, яж, заспивай, ставай за градина) и не постигате никакъв резултат.

Ако се чувствате безполезни, измамени, несигурни, уморени, параноични и търсите някаква сламка, за която да се заловите и временно да си отдъхнете… то тази книга е за вас!

Ако тази книга беше човек, щеше да ви налее чаша от любимото ви питие, да ви прегърне пред камината и да ви запее тихо и нежно в ухото: „Не сте сами“!

- Татко Калоян

-10 % Апокалипсис сега с деца Калоян Явашев 15.99 лв. 14.39 лв. добави в кошницата
Калоян Явашев описва веселите истории на семейството си (първо във фейсбук а после и на страниците на своята първа книга), и то по особено забавен начин. Публикациите му се четат и харесват от стотици хиляди потребители (и най-вече родители), а „Дневникът на един татко звероукротител“ жъне нечуван успех.

-10 % Апокалипсис сега с деца Калоян Явашев 15.99 лв. 14.39 лв. добави в кошницата
-10 % Апокалипсис сега с деца Калоян Явашев 15.99 лв. 14.39 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Дневникът на един татко звероукротител Калоян Явашев 14.39 лв. 15.99 лв.