Под игото

(0 мнения)
-10%

Автор: Иван Вазов

9.99 лв. 8.99 лв.

Анотация

Настоящото издание на най-българския роман е предназначено за ученици, хора със затруднения при четене, както и за всички други, изкушени от образния свят на Вазовата творба. Освен специалния шрифт, улесняващ читателите с лека и средна форма на дислексия, изданието съдържа кратък речник и характеристика на основните персонажи.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Настоящото издание на най-четения и най-българския роман запазва цялото богатство на Вазовия език, без да го осъвременява или адаптира. Предназначено е за ученици, както и за всеки друг читател, привлечен от образния свят на Вазовата творба.

За улеснение на читателите, страдащи от лека или средна форма на дислексия, е използван специален шрифт, който да подпомогне четенето и пълноценното възприемане на текста. Допълнителната маркировка в полето има за цел да обозначи конкретни пасажи, които биха могли да се пропуснат, без това да наруши логиката и последователността на романа.

Изданието съдържа още: кратко резюме в началото на всяка глава, характеристика на основните персонажи и речник, в който са включени някои от най-често срещаните непознати думи в романа.

-10 % Под игото Иван Вазов 9.99 лв. 8.99 лв. добави в кошницата


-10 % Под игото Иван Вазов 9.99 лв. 8.99 лв. добави в кошницата
-10 % Под игото Иван Вазов 9.99 лв. 8.99 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Иван Вазов. Избрани творби Иван Вазов 8.99 лв. 9.99 лв.
-10 % Немили-недраги Иван Вазов 5.39 лв. 5.99 лв.