Врабчо

(0 мнения)
-10%
4.99 лв. 4.49 лв.
изчерпана

Анотация

Врабчо открива невероятно съкровище – цял хамбар, пълен с чували с жито. Край на гладните дни! Ала дали цялото това богатство ще го направи по-добър другар, или го накара да се възгордее и да забрави за своите верни приятели?
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

  • Художник: Петър Станимиров
  • Поредица: Горските приятели
  • Страници: 24
  • Цветни страници
  • Дата на издаване: 05.02.2021
  • ISBN: 9786191516476
  • Размер: 215x215
  • Тегло: 0.1 кг
  • Наличност: Не
  • Категории: За деца и юноши

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Врабчо вече е богат,
най-богат на този свят.
Житцето с крила събира
и щастливо фантазира.

Врабчо открива цял хамбар с жито и решава, че ще стане големец. Ала дали ще го сподели с верните си другари, или ще ги забрави…

Поредицата  „Горските приятели“ среща децата с обитателите на гората и техните приключения. Интересните случки показват колко е важно да помагаш на приятелите си и учат, че направеното добро винаги се отплаща.

 

Петър Станимиров е художник, познат на поколения деца с комиксите в списанията „Дъга“ и „Чуден свят“. Рисува плакати за филми и участва в множество национални и международни изложби с плакати и карикатури. Правил е стотици корици и илюстрации на любими заглавия за деца и възрастни.

Любомир Николов е сладкодумен автор на приказки, както и на десетки книги-игри под псевдонима Колин Уолъмбъри. Преводач е на култовия труд  „Властелинът на пръстените“, а сред последните му постижения са чудесният нов превод на „Малкият принц“ и веселата книжка  „Азбучни гатанки“, отличена с второ място на конкурса  „Бисерче вълшебно“.

-10 % Врабчо Петър Станимиров, Любомир Николов 4.99 лв. 4.49 лв. изчерпана
Петър Станимиров е художник, познат на поколения деца с комиксите в списанията „Дъга“ и „Чуден свят“. Рисува плакати за филми и участва в множество национални и международни изложби. Правил е стотици корици и илюстрации на любими заглавия за деца и възрастни.

Любомир Николов е сладкодумен автор на приказки, както и на десетки книги-игри под псевдонима Колин Уолъмбъри. Преводач е на култовия труд „Властелинът на пръстените“, а сред постиженията му са чудесният нов превод на „Малкият принц“ и веселата книжка „Азбучни гатанки“, отличена с второ място на конкурса „Бисерче вълшебно“.

-10 % Врабчо Петър Станимиров, Любомир Николов 4.99 лв. 4.49 лв. изчерпана
-10 % Врабчо Петър Станимиров, Любомир Николов 4.99 лв. 4.49 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Мечо Петър Станимиров, Любомир Николов 4.49 лв. 4.99 лв.
-10 % Изчерпан продукт Петър Станимиров, Любомир Николов 4.49 лв. 4.99 лв.
-10 % Изчерпан продукт Петър Станимиров, Любомир Николов 5.39 лв. 5.99 лв.