Магични мистерии - книга 2

(1 мнение)
-10%
15.99 лв. 14.39 лв.

Анотация

Лейла знае куп магически трикове и с лекота кара публиката си да затаи дъх. Освен това младата фокусничка има една малка тайна – ключ, който ще се окаже безценен, докато с приятелите й разгадават странни символи и мистерии, прогонват призраци и правят всичко по силите си, за да спасят любимия си град.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

  • Преводач: Александър Маринов
  • Страници: 336
  • Дата на издаване: 11.11.2020
  • ISBN: 9786191516193
  • Размер: 130x200
  • Тегло: 0.3 кг
  • Наличност: Да
  • Категории: Детски книги , За деца и юноши

добави в любими

сподели

От обичния актьор Нийл Патрик Харис.

 Хората се облещиха, впечатлени, че група хлапета е способна на подобно чудо. Часовете упражнения с Картър си струваха. Избухнаха аплодисменти и по гърба на Лейла пробяга тръпка. Искам да я усетя отново, каза си тя, а после се провикна:
— Някои хора смятат, че момичетата като мен трябва да си мълчат благоприлично. Че е въпрос на възпитание да не се обаждаме без покана.  Искам да помоля тези хора да наблюдават внимателно следващия номер, за да се уверят на какво са способни момичетата като мен!

Лейла притежава способността да се измъква от белезници, усмирителни ризи и заключени стаи. И няма равна на себе си!
Израснала в сиропиталище, тя научава ценен урок – че всяка врата може да бъде преодоляна. А когато в Минерал Уелс пристига известна медиумка, уменията на момичето придобиват съвсем друго измерение. 
Лейла и приятелите й – шестима млади фокусници, надарени с талант и голямо сърце, се сблъскват с куп опасности, за да опазят своя град. И докато ловят подивели маймуни, разгадават символи и прогонват духове  от призрачни хотели, те се натъкват на мистерия, започнала преди много време. Доста преди самите те да се родят…
Години наред градът ревниво пази своите тайни, но сега е време да ги разкрие на шестимата особняци. А след сблъсъка, който ги очаква, вече нищо няма да е същото.


Нийл Патрик Харис е актьор, продуцент, режисьор и илюзионист, известен у нас най-вече с ролята си на незабравимия Барни от „Как се запознах с майка ви“. В ръцете си държиш втората част от дебютната му поредица за деца „Магични мистерии”, която още с излизането си се нареди сред бестселърите на „Ню Йорк Таймс и „Ю Ес Ей Тудей.
-10 % Магични мистерии - книга 2 Нийл Патрик Харис 15.99 лв. 14.39 лв. добави в кошницата
Нийл Патрик Харис е световноизвестен актьор, продуцент, режисьор, телевизионен водещ и писател. От 2011 до 2014 оглавява Академията по магически изкуства в качеството си на неин президент. Живее в Харлем, Ню Йорк, със семейството и двете си прекрасни кучета. „Магични мистерии“ е първият му роман за деца.

-10 % Магични мистерии - книга 2 Нийл Патрик Харис 15.99 лв. 14.39 лв. добави в кошницата
-10 % Магични мистерии - книга 2 Нийл Патрик Харис 15.99 лв. 14.39 лв. добави в кошницата
Магдалена Рейтинг
Първите 2 книжки са супер, третата ще се издава ли на български?

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Нийл Патрик Харис 13.49 лв. 14.99 лв.