Натали Портман разказва в рими басни

(0 мнения)
-10%
17.99 лв. 16.19 лв.

Анотация

Носителката на наградата „Оскар“ Натали Портман разказва в рими класически басни за малки и големи читатели. Забавно, поучително и с много любов актрисата представя мъдрите истории пред днешните деца по модерен начин, за да докоснат умовете и сърцата им. Преводът е дело на майстора стихоплетец Любомир Николов.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

Отличената с „Оскар“ актриса, режисьор и продуцент Натали Портман разказва остроумно и интересно три класически басни.

Посланията в сърцето на тази книга са модерен прочит на непреходните житейски истини – от урока, че всеки може да стане победител, до какво означава истинското приятелство.
Закачливо и на разбираем за децата език, който се допълва чудесно със завладяващите илюстрации на Джана Матиа, Портман разказва поучителните истории Костенурката и заекът, Трите прасенца и Селският мишок и градският мишок. С помощта на майстора преводач Любомир Николов римуваните стихчета стигат до сърцата на малките читатели, а книжката ще се превърне в една от перлите в короната на семейната библиотека. 

НАТАЛИ ПОРТМАН е носител на наградата Оскар, режисьор, продуцент и активист, а сред постиженията й са филмите Леон, Студената планина, Отблизо, V като Вендета, Междузвездни войни, История за любов и мрак, Джаки, Тор: Любов и гръмотевици и Черният лебед. Родена в Йерусалим, Израел, тя е възпитаник на Харвардския университет и живее със семейството си в Лос Анджелис. Това е първата й детска книжка. 

ДЖАНА МАТИА е илюстраторка, родена и израснала в Сан Диего. Възпитаник на колежа за дизайн и изкуство Лагуна Колидж, днес тя рисува на свободна практика за различни продуктови кампании и филмови проекти по цял свят. Това е първата й детска книжка. jannamattia.com
-10 % Натали Портман разказва в рими басни Натали Портман 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата


-10 % Натали Портман разказва в рими басни Натали Портман 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата
-10 % Натали Портман разказва в рими басни Натали Портман 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата