Упражнения по етикет

(0 мнения)
-10%
9.99 лв. 8.99 лв.

Анотация

След бестселъра „Детска академия за добри обноски“ експертът по етикет Невена Басарова предлага на малките читатели практично помагало със занимателни задачи и логически предизвикателства. С помощта на книгата всяко дете ще затвърди и упражни на практика най-важните правила за поведение. А прекрасните илюстрации и цветните стикери превръщат обучението по етикет в истинско забавление!
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Светът на добрите обноски е по-забавен и цветен с „Упражнения по етикет" – практичното помагало към бестселъра „Детска академия за добри обноски"!
Логически задачи за възпитани умници, игрословици с учтиви думи, рицарски пъзели и лабиринти с правилата за общуване – експертът по добри обноски Невена Басарова събира куп образователни предизвикателства, които ще помогнат на всяко дете да затвърди и да упражни на практика най-важните правила за поведение.
Кога говорим на „Вие" ? Как се подрежда масата за хранене и кои храни е позволено да похапваме с пръсти? Защо е нужно да сме внимателни при общуването онлайн и какво трябва да знаем за емоциите? Отговорите на всички въпроси тук са поднесени под формата на игри, които не само образоват малките читатели, а и развиват тяхната наблюдателност и логика.
С помощта на цветните стикери и прекрасните илюстрации на Стелияна Донева всяко упражнение по етикет се превръща в истинско забавление!


Невена Басарова-Дичева е основател и управител на Първа детска академия за добри обноски, сертифициран треньор по емоционална интелигентност, сертифициран експерт по социален етикет от престижната академия Minding Manners International в Лондон и създател на иновативната методика „Гъвкава дисциплина”.
Освен посланик на добрите обноски, Невена е още TEDx лектор, автор на статии за престижни издания и предпочитан коментатор по проблемите на родителството, образованието и отглеждането на щастливи и успешни деца.
Първата й авторска книга – „Детска академия за добри обноски”, е национален бестселър и многократно оглавява класациите по продажби на водещата книжарска верига у нас.
„Упражнения по етикет” е практично помагало, което може да се използва както самостоятелно, така и за затвърждаване на знанията от „Детска академия за добри обноски”.
-10 % Упражнения по етикет Невена Басарова 9.99 лв. 8.99 лв. добави в кошницата

Невена Басарова-Дичева е основател и управител на Първа детска академия за добри обноски, където обучава деца, тийнейджъри и техните родители как да се държат в обществото. Невена е сертифициран треньор по емоционална интелигентност, сертифициран експерт по социален етикет от престижната академия Minding Manners International в Лондон и създател на иновативната методика „Гъвкава дисциплина“, с помощта на която децата се възпитават в уважение към правилата и в същото време имат свободата и простора да се развиват. Носител е на годишна награда за обучение и развитие на списание Business Lady.

-10 % Упражнения по етикет Невена Басарова 9.99 лв. 8.99 лв. добави в кошницата
-10 % Упражнения по етикет Невена Басарова 9.99 лв. 8.99 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Детска академия за добри обноски Невена Басарова 13.49 лв. 14.99 лв.