Природата на звяра

(0 мнения)
-10 %

Автор: Луиз Пени

17.99 лв. 16.19 лв.

Анотация

Деветгодишният Лоран има богато въображение и непрестанно разказва небивалици на жителите на Трите бора. Един ден обаче момчето изчезва и те са принудени да допуснат, че някоя от историите му може да е била истина. Гамаш се заема да търси чудовището от разказите на Лоран и следите го отвеждат дълбоко в гората – там, където злото се е пробудило…
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Лоран Лепаж е на девет години и обича да си фантазира. Всеки ден той вдига фалшива тревога с разказите си за нашествия на извънземни, ходещи дървета, динозаври и крилати зверове, на които се е натъкнал в гората. Никой в Трите бора не се хваща на приказките му. Включително и Арман Гамаш.
Но когато момчето изчезва, жителите са изправени пред вероятността някоя от историите му да е била истина.
Хванат в капан между небивалиците на Лоран и чувството си за вина, Арман Гамаш се впуска в търсене на момчето и истината.
Онова, което заедно с бившите му колеги откриват в гората, води до поредица от събития: убийство, някогашно престъпление, някогашно предателство. А накрая ги отвежда и до вратата на възрастна поетеса.
Преди много време едно чудовище посетило Трите бора и оставило дълбока следа. Сега Рут знае, че се е завърнало.

 

Луиз Пени е единствената в света седемкратна носителка на литературния приз „Агата Кристи“. Романите й са преведени на повече от трийсет езика и са издадени в многохилядни тиражи.

-10 % Природата на звяра Луиз Пени 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата
Луиз Пени е единствената в света седемкратна носителка на литературния приз „Агата Кристи”. Романите й са преведени на повече от трийсет езика и са издадени в многохилядни тиражи.

-10 % Природата на звяра Луиз Пени 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата
-10 % Природата на звяра Луиз Пени 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Жестокият месец Луиз Пени 14.39 лв. 15.99 лв.
-10 % Отровни думи Луиз Пени 15.29 лв. 16.99 лв.
-10 % Сенки в снега Луиз Пени 15.29 лв. 16.99 лв.