Уравнението на Джейми Дрейк

(0 мнения)
-10%
12.99 лв. 11.69 лв.

Анотация

Обиколка около Земята с Международната космическа станция, изумителни факти от света на физиката и дори среща с разумно същество от далечния Космос – новият роман на Кристофър Едж е за всеки, който иска да полети към звездите и да създаде нови приятелства.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

КОСМИЧЕСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ ЗА ВСЕКИ, ПОГЛЕЖДАЛ ПОНЕ ВЕДНЪЖ КЪМ ЗВЕЗДИТЕ.

Полет с ракета, безтегловност и космически разходки като супергерой! Бащата на Джейми Дрейк е астронавт в Международната космическа станция и истинска звезда в очите на цялото училище. Само че Джейми иска командир Дрейк просто да е до него – у дома. Особено когато разходката му до старата обсерватория завършва със странен сигнал в телефона и извънземни теории. Но тези проблеми бързо са забравени, когато мисията в Космоса се обърква и бащата на Джейми се оказва в опасност. Сега е време синът също да се превърне в герой.

Едж е открил уравнението, което решава проблема как да пишеш забавни и интелектуално предизвикателни романи с емоционален заряд. „Таймс“Кристофър Едж
е многократно награждаван автор, познат у нас с бестселър наръчниците си по творческо писане и романа „Другите светове на Алби Брайт“.
-10 % Уравнението на Джейми Дрейк Кристофър Едж 12.99 лв. 11.69 лв. добави в кошницата
Кристофър Едж е израснал в Манчестър, сега живее в Глостършър, Англия. Преди да стане писател е бил учител по английски, редактор и издател – все професии, с които е близо до книгите.

Mногократно награждаван автор, познат у нас с бестселър наръчниците си по творческо писане и романа „Другите светове на Алби Брайт”.

-10 % Уравнението на Джейми Дрейк Кристофър Едж 12.99 лв. 11.69 лв. добави в кошницата
-10 % Уравнението на Джейми Дрейк Кристофър Едж 12.99 лв. 11.69 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Как да пишем страхотни истории! Кристофър Едж 10.80 лв. 12.00 лв.
-10 % Kак да станеш страхотен #автор Кристофър Едж 13.49 лв. 14.99 лв.
-10 % Другите светове на Алби Брайт Кристофър Едж 11.69 лв. 12.99 лв.