HTTP - джобен справочник

(0 мнения)
-10%
5.00 лв. 4.50 лв.
изчерпана

Анотация

Книгата описва подробно заявката от клиента и отговора от страна на сървъра, като е предоставено и пълно техническо обяснение на повечето разширени възможности на HTTP (като постоянни връзки, бисквитки и кеширане).

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

HTTP – джобен справочник

Hypertext Transfer Protocol или HTTP е езикът, който всеки web-браузър (или друг web-клиент) използва за комуникации със сървърите по целия свят. Всички web-програмисти, администратори и разработчици на приложения трябва да бъдат добре запознати с HTTP, за да вършат работата си ефективно.

HTTP – джобен справочник не само предоставя солидна концептуална основа на HTTP, но и служи като бърза справка за всяко заглавие и код за статуса, които съставят една HTTP транзакция. Книгата описва подробно заявката от клиента и отговора от страна на сървъра, като е предоставено и пълно техническо обяснение на повечето разширени възможности на HTTP (като постоянни връзки, бисквитки и кеширане). Повечето хора използват ежедневно Web без да знаят нищо за HTTP, но ако трябва да “надникнете зад браузъра”, този справочник е отправната точка, от която можете да започнете.

Клинтън Уонг, автор на Web Client Programming with Perl (O’Reilly, 1997), в момента живее в Bay Area.

-10 % HTTP - джобен справочник Клинтън Уонг 5.00 лв. 4.50 лв. изчерпана


-10 % HTTP - джобен справочник Клинтън Уонг 5.00 лв. 4.50 лв. изчерпана
-10 % HTTP - джобен справочник Клинтън Уонг 5.00 лв. 4.50 лв. изчерпана