Светлина в пукнатините

(0 мнения)
-10%

Автор: Луиз Пени

17.99 лв. 16.19 лв.

Анотация

Изчезнала е възрастна жена и жителите на Трите бора се обръщат към инспектор Гамаш за помощ. За своя изненада той бързо узнава, че става дума за една от най-известните личности в целия свят. Детективът малко по малко разплита мистерията, но едновременно с това е принуден да разкрие и престъпление, планирано десетилетия наред точно под носа му.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

„Навсякъде има пукнатини, през които навлиза светлината.”  
Ленард Коен

Коледа наближава и повечето жители на Квебек са обхванати от еуфорията на празничния дух. За главен инспектор Гамаш обаче мразовитият сезон носи само поражения. Повечето му служители са напуснали отдел „Убийства”, старият му приятел и заместник Жан Ги Бовоар не му говори от месеци, а началството си е поставило за цел да го отстрани.
Именно тогава Мирна Ландерс се свързва с Гамаш, за да му каже, че нейна дългогодишна приятелка е обещала да й гостува в Трите бора, но така и не е пристигнала. Озадачен от нежеланието на Мирна да разкрие истинското й име, Гамаш скоро разбира, че изчезналата жена е една от най-известните личности не само в Северна Америка, но и в целия свят.
Главният инспектор се заема да разнищи мистерията, но едновременно с това му се налага да разкрие престъпление, назрявало с десетилетия в самото ядро на квебекската полиция. Престъпление, в което инспекторът не знае кой е замесен и на кого може да се довери. Времето изтича, а той на всяка цена трябва да стигне до истината. Или да стане свидетел как светът около него се пропуква и рухва…

Луиз Пени е единствената в света седемкратна носителка на литературния приз „Агата Кристи”. Романите й са преведени на повече от трийсет езика и са издадени в многохилядни тиражи.
-10 % Светлина в пукнатините Луиз Пени 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата
Луиз Пени единствената в света деветкратна носителка на литературния приз „Агата Кристи“ и е удостоена с Ордена на Канада за приноса й в литературата и канадската култура. Романите й са преведени на повече от трийсет езика и са издадени в многохилядни тиражи.

-10 % Светлина в пукнатините Луиз Пени 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата
-10 % Светлина в пукнатините Луиз Пени 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Убийството на художника Луиз Пени 14.39 лв. 15.99 лв.
-10 % Жестокият месец Луиз Пени 14.39 лв. 15.99 лв.
-10 % Камъкът на смъртта Луиз Пени 14.39 лв. 15.99 лв.
-10 % Отровни думи Луиз Пени 15.29 лв. 16.99 лв.
-10 % Сенки в снега Луиз Пени 15.29 лв. 16.99 лв.
-10 % Измамна светлина Луиз Пени 15.29 лв. 16.99 лв.