Магията на пътешествията

(0 мнения)
-10%
17.99 лв. 16.19 лв.
изчерпана

Анотация

Отдайте се на страстта си за пътешествията и предизвикайте откривателския си дух. Разлистете страниците с цветните фотографии и пътувайте до уникални световни дестинации, където ще се срещнете с нови хора и ще опознаете чудни места.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

Отдайте се на страстта си за пътешествия и предизвикайте откривателския си дух. Разлистете страниците на тази книга и пътувайте до уникални световни дестинации, където ще се срещнете с нови хора и ще опознаете чудни места, на които никога не сте били. Тук са събрани впечатленията на трийсет и трима от членовете на ABUJET (Асоциацията на българските журналисти и писатели по туризма) от различни кътчета на планетата, поднесени завладяващо и умело, както най-добрите разказвачи умеят.

АBUJET е абревиатурата на Асоциацията на българските журналисти и писатели по туризма според изписването й на френски език. В нея членуват повече от 50 журналисти и писатели. Част от членовете на АBUJET са и членове на FIJET.

FIJET е Международната федерация на журналистите и писателите по туризма. Създадена е в Париж в края на 1954 година от журналисти от Белгия, Франция и Италия. Първият конгрес на новата организация се провежда през 1956 година в Ница. Същата година в България група журналисти, пишещи на туристически теми, учредяват към Съюза на българските журналисти АBUJET, българската секция към FIJET. „Бащи“ на АBUJET са някои от най-големите имена в българската журналистика и публицистика: Валери Петров, Богомил Райнов, Богомил Нонев, Николай Тодоров, Ивайла Вълкова, Ясен Антов и др.
-10 % Магията на пътешествията Колектив от автори на ABUJET 17.99 лв. 16.19 лв. изчерпана
Колектив от автори на ABUJET: Анна Драганова, Антоанета Титянова, Биляна Траянова, Бойка Асиова, Веселина Филипова, Георги Кожухаров, Даниела Балабанова, Даниела Денева-Казанджиева, Елеонора Гаджева, Елица Лукова, Ирина Асиова, Исак Гозес, Искра Койнова, Лилия Попова, Любослав Илиев, Магдалена Гигова, Максим Минчев, Мария Мира Христова, Мария Пепелджийска, Мария Петкова, Милена Димитрова, Мира Баджева, Надежда Петрова, Оля Ал-Ахмед, Оля Стоянова, Павлина Михайлова, Пепа Витанова, Пламен Старев, Сава Чапанов, Славяна Манолова, Соня Алексиева, Татяна Димитрова, Теодор Троев, Юлия Вълкова

АBUJET е абревиатурата на Асоциацията на българските журналисти и писатели по туризма според изписването й на френски език. В нея членуват повече от 50 журналисти и писатели. Част от членовете на АBUJET са и членове на FIJET.

-10 % Магията на пътешествията Колектив от автори на ABUJET 17.99 лв. 16.19 лв. изчерпана
-10 % Магията на пътешествията Колектив от автори на ABUJET 17.99 лв. 16.19 лв. изчерпана