Камен и пиратите от 5 Г

(0 мнения)
-10%
14.99 лв. 13.49 лв.
изчерпана

Анотация

Добре дошли в 5 г клас! Запознайте се с новия ученик Камен – любопитно и умно дете, което сякаш знае повече, отколкото показва. Неговата поява поставя началото на поредица от приключения, в които съучениците му ще научат много уроци за живота и приятелството.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

добави в goodreads

сподели

Романът е отличен с Националната награда “Константин Константинов” 2019 в категорията "Автор"

Добре дошли в 5Г клас! Запознайте се с новия ученик Камен – любопитно и умно дете, което сякаш знае повече, отколкото показва. Неговата поява поставя началото на поредица от приключения, в които съучениците му ще научат много уроци за живота и приятелството. Неуморен спътник на момчетата и момичетата от класа е и рошавият Пират – симпатичен джак ръсел териер.

Романът пренася очарованието на класическите детски истории в дигиталната епоха и ще се хареса както на петокласници, така и на техните родители.
-10 % Камен и пиратите от 5 Г Елена Павлова 14.99 лв. 13.49 лв. изчерпана
Елена Павлова е автор на книги за малки и големи, а кариерата в писането й е дълга, широка и чудна също като Долната земя. Има 30 книги-игри зад гърба си, опитът й на преводач включва повече от 50 превода на романи от писатели като Стивън Кинг и Айзък Азимов, а списъкът с наградите й сме поместили с голямо усилие в края на настоящата книга. Източници, пожелали да останат анонимни, твърдят, че често прекарва свободното си време, пътешествайки в различни кухини из Долната земя, обикновено придружена от любимите си кучета.

-10 % Камен и пиратите от 5 Г Елена Павлова 14.99 лв. 13.49 лв. изчерпана
-10 % Камен и пиратите от 5 Г Елена Павлова 14.99 лв. 13.49 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Приключение в Долната земя. Коледари срещу хали Елена Павлова 13.49 лв. 14.99 лв.
-10 % Асен и пътешествениците в 100 Българии Елена Павлова 13.49 лв. 14.99 лв.