Английски език в лесни стъпки

(0 мнения)
-10%
12.99 лв. 11.69 лв.
изчерпана

Анотация

Този самоучител за начинаещи и средно напреднали предлага три в едно: учебник, граматика и разговорник. С негова помощ ще постигнете трайни резултати със спокойно темпо на работа, дори да сте силно ангажирани в ежедневието си. Успехът е заложен в удобната архитектура на учебника, която включва 14 основни урока с упражнения и 7 комплекта диалози. Покрива нива A1 и A2 от общата европейска езикова рамка, но ще откриете и препратки към следващото ниво – B1.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

Новият самоучител за абсолютно начинаещи и средно напреднали предлага три в едно: учебник, граматика и разговорник. „Английски език в лесни стъпки” гарантира постигането на трайни резултати и спокойно темпо на работа дори и за заети хора. Успехът е заложен в архитектурата на учебника – 14 основни урока с упражнения и 7 комплекта от диалози, характерни за професионалното и личното ежедневие. Обучаващите се могат да чуят запис на текста на урока, което ще им помогне да свикнат с английското произношение. Самоучителят покрива следните нива  от  Общата европейска езикова рамка: A1, A2 с препратки към следващото ниво B1 – самостоятелно владеене на езика.

Предимства на самоучителя
  • Кратки и забавни уроци – самообучение без стрес
  • Разговорен английски в диалози – проговаряте веднага;
  • Аудиозаписи на уроците и диалозите – разбирате с лекота чуждия език;
  • Превод на всеки урок и диалог – удобство при преговор
  • Полезна информация за британската култура
  • Речник на новите думи след всеки урок.
Под редакцията на д-р Мария Коларова, СУ „Св. Климент Охридски”; Carole Ludlow Mooney

Безплатен аудиозапис с уроците в учебника можете да свалите като щракнете върху
-10 % Английски език в лесни стъпки Ивелина Казакова 12.99 лв. 11.69 лв. изчерпана


-10 % Английски език в лесни стъпки Ивелина Казакова 12.99 лв. 11.69 лв. изчерпана

Умереният баланс между граматика и лексика, умело подбраните текстове и теми, ясните и подробни обяснения, плавният подход на подаване на нова информация, внимателно разработените практически упражнения и забавните тематични илюстрации правят този учебник незаменимо помагало, с което изучаването на английски език е истинско удоволствие, а успешните резултати са гарантирани!

Д-р Мария Коларова, преподавател по английска морфология и аналитична граматика, Катедра „Англицистика и американистика“, СУ

-10 % Английски език в лесни стъпки Ивелина Казакова 12.99 лв. 11.69 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-50 % I Learn English /Аз уча АНГЛИЙСКИ Ивелина Казакова, Илюстратор: Стелияна Донева 3.49 лв. 6.99 лв.