Кутия шоколад

(0 мнения)
-10%
17.99 лв. 16.19 лв.
изчерпана

Анотация

Една от най-обичаните австралийски авторки поднася изтънчена история за страст и шоколад на фона на Първата световна война. Млад капитан открива метална кутия с недокоснат шоколад и любовна бележка в куртката на загинал войник. Развълнуван от историята на мъжа, той се отправя към Йорк в търсене на тайнствената любима от посланието…
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

добави в goodreads

сподели

още книги от този жанр

Изтънчен разказ, който избухва от страниците и влиза право в сърцето. Перфектното четиво, с което да се сгушиш на дивана.
– Write Note Reviews 

Фромел, Франция, 1918 г. 
В края на Първата световна война капитан Хари Блейк открива метална кутия с недокоснат шоколад… и любовна бележка в куртката на загинал войник. Развълнуван от историята на мъжа, той се отправя към Йорк, за да открие майка му и тайнствената любима от посланието.

Йорк, Англия, 1915 г. 
Шоколадът е най-голямата страст
в живота на Александра Фробишър. Младата жена копнее да го произвежда и знае, че дори в мрачните времена на Голямата война кадифената сладост е едно мъничко удоволствие, което всеки може да си позволи. Родният й Йорк е сред центровете на британската шоколадена индустрия, но като единствен наследник на една от най-изтъкнатите и богати фамилии в града, Алекс няма как да работи във фабрика. Родителите й никога не биха позволили да стане обикновена работничка, а и настояват да я омъжат час по-скоро. Амбициозната красавица замисля хитър план, за да се доближи до шоколадената фабрика „Раунтри”, а в същото време в живота ´ се намесва харизматичният и сладкодумен богаташки син Матю, чиято цел е да спечели ръката й…
-10 % Кутия шоколад Фиона Макинтош 17.99 лв. 16.19 лв. изчерпана
Фиона Макинтош е международно признат автор на повече от 30 романа за деца и възрастни. Заедно със съпруга си основава списание за пътешественици, което излиза в продължение на 15 години. Днес една от най-обичаните австралийски авторки обикаля света в търсене на вдъхновение за романите си и води курсове по творческо писане за напреднали.

-10 % Кутия шоколад Фиона Макинтош 17.99 лв. 16.19 лв. изчерпана
-10 % Кутия шоколад Фиона Макинтош 17.99 лв. 16.19 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Фиона Макинтош 16.19 лв. 17.99 лв.